OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ραούλ Μπράβο ο 17ος

O Ραούλ Μπράβο είναι ο 17ος παίκτης που πήρε το βάπτισμα του πυρός από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο πρωτάθλημα.

 Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ίσως το πιο πλήρες των τελευταίων ετών, με τον προπονητή των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε να το έχει αξιοποιήσει μέχρι στιγμής στον απόλυτο βαθμό. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Ραούλ Μπράβο ήταν ο 17ος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα στη Super League για τον Θρύλο.

Οι 14 πρώτοι παίκτες ήταν αυτοί που έπαιξαν στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο. Στην 2η αγωνιστική ακολούθησαν άλλοι δύο, οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ, με τον Σουηδό μάλιστα να σκοράρει. Στη συνέχεια στις Σέρρες ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε 14 από τους 16 ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει στα δύο πρώτα παιχνίδια, για να ακολουθήσει η συμμετοχή του Μπράβο απέναντι στην Κέρκυρα.

Οι 17 παίκτες που έχουν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα είναι οι: Νικοπολίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ντουντού, Ουρτάδο, Φετφατζίδης, Ριέρα, Φουστέρ, Μήτρογλου, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ, Ραούλ Μπράβο

Στην αναμονή...

Στην αντίπερα όχθη, αυτοί που δεν έχουν μέχρι στιγμής συμμετοχή στη Super League είναι μόλις 7 και είναι οι εξής: Ούρκο Πάρντο, Μπαλάς Μέγκιερι, Γιώργος Γκαλίτσιος, Ζαουάντ Ζαϊρί, Κρίστιαν Νέμεθ, Γιάννης Παπαδόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος.
 www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons