OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο πρέσβης... ξεβρακώθηκε!

Βαρύς παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Προφανώς οι παίκτες του δεν έχουν πάει... τουαλέτα. Έχασαν 0-2 από τους ψαράδες της Κοπεγχάγης.

Γράφαμε τις προάλλες για τις παραστάσεις που θα δώσει ο θίασος του Νιόπλια και αυτές συνεχίζονται. Δόθηκε ακόμα μία, μάλιστα, στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού σταδίου και το καλό ήταν πως οι ψαράδες από τη Δανία, τη χάρηκαν περισσότερο από όλους. Δεν ξέρουμε ακόμα τους λόγους που ο ΠΑΟ παρουσιάστηκε τόσο βαρύς στο γήπεδο, αλλά οι πληροφορίες λένε πως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να πάνε τουαλέτα πριν τον αγώνα και όσο να 'ναι, δεν έκαναν τίποτα.

Ποιος ξέρει; Αν άρχιζαν πάλι τα ίδια με αυτά που έκαναν στο Καμπ Νου, δεν θα "έτρωγαν" μόνο πέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, αλλά 150...

Τα παλικάρια του Νιόπλια, που έκαναν πάλι υπερήφανη όλη την Ελλάδα με την παράστασή τους, έμειναν και με δέκα παίκτες. Τόσο πολύ φοβήθηκαν τους ψαράδες της Δανίας, οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Το τί γέλιο έπεσε, όταν αποβλήθηκε ο εμπειρότατος Ζιλμπέρτο δεν λέγεται. Θα λέει, μάλιστα, στα παιδιά του πως κάποια στιγμή στη ζωή του, μάρκαρε έναν παικταρά-ψαρά της Κοπεγχάγης και αποβλήθηκε για να μην συντριβεί η ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρουμε ακόμα αν θα φωταγωγηθεί η πρωτεύουσα της Δανίας από τη νέα επιτυχία του πρέσβη, που το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη. Όσον αφορά στις παραστάσεις, υπάρχουν τέσσερις ακόμα, οι δύο εντός συνόρων.

Άντε, καλό κατούρημα τώρα και τα λέμε ξανά.
www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons