OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων...

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, από την αρχή που ανέλαβε την ΠΑΕ διακαής του πόθος ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρόλα αυτά έδωσε στον Έβαλντ Λίνεν την ευκαιρία να συνεχίσει με την ομάδα, αφού με τον Γερμανό κόουτς είχε πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως παρόλα αυτά η συνέχεια δεν ήταν και η επιθυμητή. Οι "ερυθρόλευκοι" αποκλείστηκαν από την Ευρώπη και έτσι η συνεργασία με τον Λίνεν έλαβε τέλος.
Από την πρώτη κιόλας ημέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης "άνοιξε" τον... φάκελο "Ερνέστο Βαλβέρδε" και μάλιστα λίγα 24ωρα μετά ο Ισπανός ήταν στην Ελλάδα. Ο Βαλβέρδε τα βρήκε σε όλα με τον ισχυρό άντρα του Θρύλου και ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στην επίσημη παρουσίαση του κόουτς ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι ο Βαλβέρδε θα είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα.

Ο Ισπανός προπονητής από την πλευρά του μέρα με την μέρα έχει αρχίσει να δικαιώνει τον Μαρινάκη για την επιλογή του και μάλιστα η τελευταία εμφάνιση των "ερυθρολεύκων" με τον Αστέρα Τρίπολης είναι μία πολύ καλή απόδειξη της σωστής δουλειάς που γίνεται στου Ρέντη από την ημέρα που ο Βαλβέρδε ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία.

Το θετικό για τον ίδιο τον προπονητή είναι ότι άπαντες στην ομάδα δείχνουν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Μέχρι στιγμής κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν έχει παράπονο από τον Βαλβέρδε και μάλιστα όποιος κάνει δηλώσεις και μιλάει για τον Ισπανό λέει τα καλύτερα.

Οι Αντώνης Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο και Ντουντού Σεαρένσε είναι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν μιλήσει για τον Βαλβέρδε και αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια. Εκτός αυτών και ο Μάρκο Πάντελιτς το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα στο ματς με τον Πανσερραϊκό το αφιέρωσε στον Βαλβέρδε.

Αυτό είναι και ένα δείγμα για το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και δείχνει παράλληλα και σε πόση εκτίμηση έχουν τον προπονητή τους όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμη και αυτοί που δεν αγωνίζονται πολύ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons