OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Στόχος μας και οι τρεις τίτλοι...

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά είναι πολύ ικανοποιημένος από όσα έχει αντιμετωπίσει, χαρακτηρίζοντας την ατμόσφαιρα φανταστική.
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μιλώντας στην Τουρκική τηλεόραση, αναφέρθηκε και στους στόχους που είναι η κατάκτηση των τριών τίτλων.

Ο Σπανούλης τόνισε ότι: "Όλα πάνε καλά ως τώρα. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας λόγω των Εθνικών ομάδων όπως και οι περισσότερες πρωτοκλασάτες ομάδες. Ήρθαμε στο τουρνουά για να βρεθούμε μεταξύ μας".

Σχετικά με τους στόχους που έχει ο Ολυμπιακός είπε: "Ο στόχος μας είναι και οι τρεις τίτλοι και ο Ολυμπιακος πρέπει να τους κατακτήσει. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για το πρώτο του διάστημα στους Πειραιώτες: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα. Έχουμε τρομερή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το γήπεδο".

Για αντιδράσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού: "Όταν πας σε μια άλλη ομάδα πάντα υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά ως επαγγελματίας έπρεπε να κάνω το καλύτερο για μένα".

Αναφορικά με την εθνική ομάδα, δήλωσε: "Έτσι είναι η ζωή. Δεν το περίμενα. Πρέπει να μαθαίνεις από τις αποτυχίες και να προχωράς. Σεβόμαστε τις αποφάσεις των παιδιών που αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην Εθνική ομάδα, μεγαλώνουν και πρέπει να ξεκουραστούν για να είναι σε θέση να βοηθούν τις ομάδες τους. Έτσι είναι η ζωή, κάποια στιγμή έρχονται οι νέοι και παίρνουν τη θέση των άλλων που μεγαλώνουν".

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons