OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δυσάρεστη έκπληξη...

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σε τόσο νεαρή ηλικία. Ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΑS» μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και την επόμενη ημέρα της ζωής του, χωρίς το ποδόσφαιρο. «Είναι δύσκολο να πω αντίο στο ποδόσφαιρο σε αυτή την ηλικία. Αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για μένα το πρόβλημα στα νεφρά»

«Είναι δύσκολο να πω αντίο στο ποδόσφαιρο σε αυτή την ηλικία. Αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για μένα το πρόβλημα στα νεφρά. Η οικογένεια μου με βοήθησε πολύ και τώρα προτιμώ να σκέφτομαι όσα χάρηκα και όχι αυτά που πρόκειται να χάσω. Έπαιξα 13 χρόνια ποδόσφαιρο σε σπουδαίους συλλόγους. Είμαι ικανοποιημένος». Ο 30χρονος Αργεντινός αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εξήγησε πως «όταν ήμουν μικρός αντιμετώπισα μια φλεγμονή στα νεφρά, όμως ποτέ δεν είχα προβλήματα. Στα μέσα Γενάρη ολοκλήρωσα έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό με έντονους πόνους και με έβαλαν να κάνω εξετάσεις. Εκεί τελείωσαν όλα. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω να ρισκάρω. Δεν κοιτάζω πίσω».

Όσο για το τι θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον, ο Γκαλέτι είπε πως «περιμένω να τελειώσω ορισμένες εκκρεμότητες και θα φύγω τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Θα μείνω τρεις ή τέσσερις μέρες στη Σαραγόσα για να δω φίλους και θα επιστρέψω στην Αργεντινή, εκεί βρίσκονται ήδη η γυναίκα και οι κόρες μου. Θα ζήσω στην Πλάτα, την πόλη μου».

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons