OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Γκαλέτι: "Βρήκα ένα παράδεισο στην Ελλάδα"

Ο Γκαλέτι χαρακτήρισε παράδεισο τον Ολυμπιακό, ενώ είπε ακόμα ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την ομάδα και τον κόσμο της.

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι λέει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά άπαντες στο λιμάνι θα ήθελαν να δουν πράξεις από την πλευρά του Αργεντινού και όχι άλλες κουβέντες. Άλλωστε, θα πρέπει εμπράκτως να δείξει ο 30χρονος άσος ότι δεν επιθυμεί να χαλάσει τις σχέσεις του με την ομάδα του Πειραιά και τους ανθρώπους της.

Πέρα από την "As", ο Γκαλέτι μίλησε και στην αργεντίνικη "Heraldo", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ύστερα από έξι χρόνια στην Ισπανία, έφυγα χωρίς να ήξερα τι θα συναντούσα. Όμως, βρήκα έναν παράδεισο. Αυτός ο σύλλογος, αυτοί οι οπαδοί και αυτοί οι συμπαίκτες μου, θα είναι χαραγμένοι στο μυαλό μου για πάντα. Ήταν μια εξαιρετική περιπέτεια.

Οι οπαδοί είναι φανατικοί και ζουν για το ποδόσφαιρο. Έχουν το ίδιο πάθος με τους Αργεντινούς. Στάθηκα τυχερός που από την πρώτη ημέρα που ήμουν στην Ελλάδα, με αγαπούσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και με εκτιμούσαν οι αντίπαλοι. Κέρδισα τίτλους, έπαιξα μεγάλα παιχνίδια και έκανα ντεμπούτο στο Champions League".

Εφόσον όλα αυτά τα εννοεί και τα πιστεύει ο Γκαλέτι, τότε θα πρέπει να κάνει κάτι και να μην αφήσει την υπόθεση της αποδέσμευσής του να φτάσει στα άκρα. Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον ίδιο να του πληρώσει όλο το συμβόλαιο της περσινής σεζόν, ασχέτως του αν έπαιξε τη μισή, ενώ ήθελε να συνεχίσει μαζί του έμμισθη συνεργασία ως σκάουτερ στην πατρίδα του. Παράλληλα, η διοίκηση θα τον τιμούσε και με φιλικό αγώνα, όταν για άλλους μεγάλους παίκτες δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο ακόμα. Ο 30χρονος θα πρέπει με πράξεις να αλλάξει το κλίμα, αλλιώς τα λόγια δεν θα έχουν καμία σημασία σε μια τελική.
www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons