OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Διαφορετική ομάδα από πέρυσι...

Οι ψηλοί του Ολυμπιακού Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Ανδρέας Γλυνιαδάκης μέχρι στιγμής στα ματς προετοιμασίας τα πάνε περίφημα και δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.
Και στο πρώτο φιλικό των "ερυθρολεύκων" στην Τουρκία αμφότεροι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Πειραιά και από την πλευρά του ο Μαυροκεφαλίδης σε δηλώσεις του τόνισε:

"Το ζητούμενο αυτή την περίοδο δεν είναι να κερδίζουμε αλλά να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και να χτίσουμε τη φιλοσοφία που θα μας συνοδεύει σε όλη τη χρονιά. Το παιχνίδι με την Όλιν μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε αρκετά πράγματα και γενικότερα πιστεύω ότι από αυτό το ταξίδι μόνο κέρδος θα έχουμε. Ουσιαστικά είναι μια πρόβα για τα ταξίδια και τα δύσκολα παιχνίδια που θα έχουμε όλη τη σεζόν.

Έγιναν αρκετές αλλαγές φέτος και είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει διαφορά στην αγωνιστική μας φιλοσοφία. Πέρσι κάναμε ένα ακόμα βήμα στην τεράστια προσπάθεια που γίνετε τα τελευταία χρονια και φέτος πρέπει να κάνουμε κι άλλα βήματα, για τον κόσμο και τους προέδρους που δεν απογοητεύονται και πρώτοι αυτοί μας δείχνουν το δρόμο για να προχωρήσουμε".

Ο Γλυνιαδάκης συμπλήρωσε: "Μπορεί στα περισσότερα παιχνίδια ως τώρα να σκοράρω αρκετά αλλά αυτό δεν το σκέφτομαι καθόλου. Εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος κάθε στιγμή και να μπορώ να βοηθω την ομάδα είτε παίζω 1, είτε 20 λεπτά.

Είναι Πολύ σημαντικο να αξιοποιεις την προσπάθεια του συμπαίκτη σου κι αυτο προσπαθω να κάνω κι Εγώ. Για μας τους ψηλούς τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα όταν έχουμε τους καλύτερους γκαρν της Ευρωπης στην ομάδα.

Δεν ξέρω ακριβώς πως σκέφτεται την ομάδα ο κόουτς, αλλα ξέρω πως ένα στοιχείο που πρέπει να γνωρίζουν οι αντίπαλοι μας είναι πως θα πρέπει να ιδρώνουν πολύ για να μας βάλουν καλάθι.

Απ' αυτά τα παιχνίδια θελουμε να δεσουμε ως ομάδα και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για την πρεμιέρα με τη Ρεάλ. Είναι Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο θα ξεκινήσουμε με το δεξί".

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons