OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δημιουργείται ο κορμός...

Μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών και τη χρησιμοποίηση 17 παικτών, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται ότι αρχίζει να καταλήγει στο βασικό κορμό της ομάδας του. Σε αυτόν, φυσικά, συμπεριλαμβάνεται και ο Μοϊσές, όταν όμως είναι υγιής! Κι αν τις εντυπώσεις στον αγώνα με τον Αστέρα τις «έκλεψε» ο Ιμπαγάσα, ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι αυτός που έκανε τον Βαλβέρδε να χαμογελάσει!

Πολύς λόγος γίνεται για τον Άριελ Ιμπαγάσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι και ο «μικρός μάγος» του Ολυμπιακού συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη, που κάθε άλλο παρά ενοχλήθηκε που δεν ξεκίνησε στον αγώνα με τους Αρκάδες. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι πείσμωσε τον νεαρό άσο, που ήταν από τους καλύτερους στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών.

Αυτό βέβαια, δημιουργεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Βάσκο τεχνικό που πρέπει να αναθεωρήσει και πάλι τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους Βολιώτες. Από την άλλη όμως, ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται σταδιακά ένας βασικός «κορμός». Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Τοροσίδης, Ριέρα και Φουστέρ δύσκολα θα βγαίνουν από την ενδεκάδα, την ώρα που οι Πάντελιτς, Ντουντού και (λογικά) Ραούλ Μπράβο θα έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να παίρνουν φανέλα βασικού έναντι των υπολοίπων.

Από εκεί και πέρα ο Βαλβέρδε έχει δείξει από τη πρώτη στιγμή ότι υπολογίζει πολύ στις υπηρεσίες του Μοϊσές. Ο Ισπανός αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις όμως, γεγονός που δεν έκρυψε ότι τον προβληματίζει. Πάντως, οι εξετάσεις και η μαγνητική στην οποία επεβλήθη ο Ισπανός δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό. Δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ενθουσιασμός στον κόσμο
Εκτός από «τρόμο» στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» ενθουσιασμό στους φίλους του που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Έτσι, οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» θα κατακλύσουν και αυτό το Σάββατο την έδρα της ομάδας τους, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήδη, πάνω από 6.000 εισιτήρια έχουν κάνει «φτερά», ενώ τα υπόλοιπα αναμένεται να γίνουν καπνός μέχρι την Παρασκευή!
Πάντως, στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθούν και φίλοι των φιλοξενούμενων που θα κάτσουν στη θύρα 26. Η θύρα 27 δεν θα μείνει κενή, αλλά θα υπάρχουν παιδιά από τις ακαδημίες και των δύο ομάδων που θα κάθονται μαζί.

* Ο Νίκος Βαμβακούλας ενσωματώθηκε στους σκάουτερ του Ολυμπιακού που θα ασχολούνται αποκλειστικά με τους υπό δανεισμό παίκτες της ομάδας. Ο έλεγχος των δανεικών θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση. Βέβαια, όλοι οι καλοί Έλληνες παίκτες θα περνάνε από τον έλεγχο των Βαμβακούλα και Αμανατίδη, αφού ο Μαρινάκης έχει θέσει σχέδιο… ελληνοποίησης της ομάδας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons