OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παπαλουκάς: "Στόχος και οι 3 τίτλοι"

Την κατάκτηση και των τριών τίτλων έθεσε ως στόχο ο αρχηγός του Ολυμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς κατά την αποχώρηση της ομάδας του Πειραιά για την Τουρκία και το τουρνουά της Μπάνβιτ. Έτοιμος να ασχοληθεί με τον Θρύλο είναι όπως δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ ο Γιοτάμ Χαλπερίν τόνισε πως πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς εμφανίστηκε πανέτοιμος για να οδηγήσει και πάλι τον Θρύλο στον δρόμο των επιτυχιών. Αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στο υπάρχον ερυθρόλευκο ρόστερ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά θα κινηθεί για κάποιον παίκτη μόνο αν υπάρξει ανάγκη."Είμαι μια βδομάδα στην ομάδα, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη. Έπρεπε να αποφασίσω ποιους θα πάρω μαζί για την Τουρκία και ποιους θα αφήσω πίσω στην Ελλάδα. Έχουν μαζευτεί όλοι οι παικτες και αυτό είναι καλό για την ποιότητα της προπονήσης όμως έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Ο Πελεκάνος εμφανίστηκε ανέτοιμος στην προετοιμασία και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Έμεινε πίσω με τους άλλους για να βελτιωθεί και να προπονηθεί. Πάμε να φτιάξουμε τη χημεία στην Τουρκία.
Έχουμε την καλύτερη βάση Ελλήνων παικτών στην χώρα και δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή εκτός κι αν παρουσιαστεί ανάγκη και κάποιος καλός παίκτης είναι διαθέσιμος", είπε αρχικά ο Ντούντα και συμπλήρωσε: "Έχω ξεχάσει τον ημιτελικό και είμαι έτοιμος να ασχοληθώ μόνο με τον Ολυμπιακό. Για μένα είναι πολύ δύσκολο να φεύγω από την τελική φάση του Μουντομπάσκετ και να έρχομαι στην προετοιμασία μιας τόσο φιλόδοξης ομάδας. Εχουμε πολλες ευθύνες αλλά θα τα πάμε μια χαρά".
Από την πλευρά του ο Γιοτάμ Χαλπερίν υποστήριξε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τον Θρύλο. "Αφήνω πίσω μου όλες τις φήμες περί αποχώρησης από τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό".

Παπαλουκάς: "Στόχος οι τρεις τίτλοι"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα δουλέψει υπό την καθοδήγηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για δεύτερη φορά, καθώς έχει προηγηθεί η κοινή τους θητεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο αρχηγός αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον "Σοφό", ενώ τόνισε πως στόχος του Θρύλου είναι η κατάκτηση και των τριών τίτλων. "Χαίρομαι που ξαναβρίσκω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Μόσχα και με βοήθησε να φτάσω τόσο ψηλά.

Είναι καταπληκτικός και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Στόχος μας είναι οι τρεις τίτλοι και για αυτούς θα παλέψουμε. Δημιουργήθηκαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά τώρα είμαστε καλά".
www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons