OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σκέψεις για Καμενί...

Στον Ολυμπιακό αναζητούν από τώρα το διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη και οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» σκέφτονται να αποκτήσουν τον Κάρλος Καμενί της Εσπανιόλ.
Οι Πειραιώτες σκέφτονται την διάδοχη κατάσταση κάτω από τα δοκάρια αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα κρεμάσει τα… γάντια του στο τέλος της φετινής περιόδου. Ο Ούρκο Πάρντο από την άλλη, δε φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε κι έτσι οι Πειραιώτες ετοιμάζουν από τώρα την κίνησή τους για τον επόμενο τερματοφύλακα της ομάδας.

Ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού φέρεται να είναι και ο Κάρλος Καμενί της Εσπανιόλ, ένας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και στην πρώτη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στο λιμάνι. Ο Βάσκος προπονητής έχει συνεργαστεί με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα στην ομάδα της Βαρκελώνης και σίγουρα θα τον ήθελε και στους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καμενί έχει στην κατοχή του κοινοτικό διαβατήριο και δε θα πιάσει θέση ξένου στον Ολυμπιακό, ενώ το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους σκέφτονται να κινηθούν μεταγραφικά τον Ιανουάριο, αλλά οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τον Οκτώβριο. Αν πάντως γίνει κίνηση για τον 26χρονο τερματοφύλακα, θα χρειαστούν περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός.

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννούλης

http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons