OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

"Δεν υπάρχει αυτός ο κόσμος"

"Πέρα από τον πολύ καλή μπάλα που έπαιξε το Σάββατο ο Ολυμπιακός μεγάλη σημασία έχει και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια αλλά και το πως αισθάνονται τα μεγάλα αστέρια του Ολυμπιακού που ήρθαν φέτος στην Ελλάδα.

Εχει δηλαδή σημασία να είναι ευχαριστημένοι, να απολαμβάνουν το παιχνίδι και τον κόσμο γιατί αυτά τα συναισθήματα είναι που τους κάνουν να θέλουν να αποδώσουν ακόμη καλύτερα και να δένονται με την ομάδα και τον λαό του Θρύλου. Ο Ριέρα για παράδειγμα είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση διότι ο μεγάλης αξίας αυτός παίκτης εγκατέλειψε για τον Ολυμπιακό την Premier League, ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από πολύ μεγάλη καριέρα στην Primera Division.

Ο Αλμπερτ Ριέρα ήταν ξετρελαμένος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης και με το που έφτασε στα αποδυτήρια τηλεφώνησε αμέσως στον κολλητό του στη Βαρκελώνη, με τον οποίο έχει συνεχή και μόνιμη επικοινωνία και στον οποίο κατά λέξη είπε: "Πραγματικά σήμερα απόλαυσα ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα και έχω ξετρελαθεί με αυτόν τον απίστευτο κόσμο. Μου το έλεγαν για τον λαό του Ολυμπιακού, όμως, σήμερα το είδα με τα μάτια μου". Οταν ένας παίκτης σαν τον Ριέρα, αλλά και ο κάθε Ριέρα, είναι ευχαριστημένος εκεί που παίζει και απολαμβάνει το παιχνίδι θα κάνει θαύματα. Θυμάστε τι έκανε ο Ζιοβάνι, θυμάστε τι έκανε ο μεγάλος Καρεμπέ και ο Ζε Ελίας αλλά και πόσο τραγικά είχε αποτύχει ο Ζάχοβιτς, μολονότι μεγάλος παίκτης, ο οποίος δεν ήθελε να έρθει να παίξει στον Ολυμπιακό".
www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons