OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ποτέ ξανά άδειο Καραϊσκάκη...


Από την πρώτη ημέρα της ενασχόλησής του με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αφήσει ούτε ώρα να πάει χαμένη και συνεχώς δουλεύει για να κάνει την Πειραϊκή ομάδα μεγάλη εντός και εκτός γηπέδου.

 Τρανό παράδειγμα η συνάντηση του μεγαλομετόχου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ με τους εκπροσώπους της ομάδας των Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων, με σκοπό να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό, αλλά και την βία.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές κατέληξαν στην κοινή διαπίστωση ότι το ποδόσφαιρο είναι απόλαυση, είναι χαρά κέφι και διασκέδαση και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες, προκειμένου  να περιοριστούν φαινόμενα τα οποία στερούν από το σύνολο των φιλάθλων την παρουσία τους στο γήπεδο, συνδέοντας κακώς το ποδόσφαιρο με την λέξη βία.

Μάλιστα, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ αποφάσισε μετά από πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, να δώσει 15.000 βιβλία από την τελευταία έκδοση των Θ.Κ.Ε με τίτλο "Οπαδική βία", στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Φυσικά η συνεργασία των δύο πλευρών για το καλό του Ολυμπιακού αλλά και του ποδοσφαίρου δεν σταματά εκεί και αναμένονται συναντήσεις και στο μέλλον.

Να σημειωθεί πως στην συνάντηση παρέστησαν, εκτός του κ. Μαρινάκη από πλευράς Ολυμπιακού οι  Σωκράτης Κομινάκης, Γιάννης Βρέντζος, Γιάννης Μώραλης, Γιάννης Γιαννόπουλος και από πλευράς των Θ.Κ.Ε.  οι Γιάννης Δαλέζιος, Ηλίας Μπαζίνας, Βασίλης Καρδάσης, Χρήστος Πιππίνης, Τάκης Παττάς, Γιώργος Κεντρωτής, Παναγιώτης Μαχαίρας, Γιώργος Κίττας, Γιώργος Ρούσης και Θόδωρος Πέππας.

http://sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons