OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ξανά Γερμανός;...

Η Κολωνία ετοιμάζεται να ζητήσει το δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δίνοντας την ευκαιρία στον διεθνή επιθετικό να επιστρέψει στην Γερμανία όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», η γερμανική ομάδα σκέφτεται στην περίοδο του Ιανουαρίου να ζητήσει από τον Ολυμπιακό το δανεισμό του 22χρονου επιθετικού, καθώς αναζητά παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες της Κολωνίας γνωρίζουν ότι ο Μήτρογλου δε φαίνεται να είναι στα πλάνα του Βαλβέρδε και αισιοδοξούν ότι θα δελεάσουν τον επιθετικό των «ερυθρόλευκων» έτσι ώστε να επιστρέψει στη Γερμανία.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι η καριέρα του νεαρού επιθετικού άρχισε από την Γκλάντμπαχ, καθώς προέρχεται από οικογένεια Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία, συνεχίστηκε στην Ντούισμπουργκ όπου δεν είχε μεγάλη συμμετοχή και συνεχίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ. Εκεί ο Μήτρογλου από το 2005 ως το 2007 που μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό, σημείωσε 10 γκολ σε 47 εμφανίσεις, ενώ με την καλή του παρουσία κέρδισε επάξια μια θέση στην Εθνική των Ελπίδων.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, πέρα από την ικανοποίηση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την εμφάνιση και την νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να δουν την κατάσταση των Μόισες Ουρτάδο και Ντουντού Σεαρένσε. Αμφότεροι έχουν τραυματιστεί και το ιατρικό τιμ κάνει «αγώνα δρόμου» για να τους ετοιμάσει ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η δεύτερη με κόσμο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έτσι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού περιμένουν αρκετούς φιλάθλους αφού την Δευτέρα πουλήθηκαν 2.000 εισιτήρια ενώ δόθηκαν παράλληλα και 100 διαρκείας, δείγμα του ενθουσιασμού των φιλάθλων.

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννούλης
http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons