OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ιμπαγάσα είναι εδώ!

Πανέτοιμος να αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντίνος μέσος έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης την Τετάρτη χωρίς να αντιμετωπίσει ενοχλήσεις και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Ο Ιμπαγάσα ούτως ή άλλως αναμενόταν να είναι κανονικά "παρών" στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς χθες δεν είχε προπονηθεί για καθαρά προληπτικούς λόγους. Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ανησύχησε με το σφίξιμο στην γάμπα απλά χρειάστηκε για μία μέρα να μην πιεστεί προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.
Αντίθετα, ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν προπονήθηκε εκ νέου καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη φτέρνα. Ο Ισπανός μέσος θα συνεχίσει το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα υποτροπής που θα τον αφήσει έξω για μεγάλο διάστημα.
Με δεδομένο ότι μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, στόχος του ιατρικού και του τεχνικού επιτελείου είναι να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος την έκτη αγωνιστική απέναντι στην Ξάνθη.
www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons