OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Προβάρει τα γαλανόλευκα ο Φετφατζίδης...

Κοντά στην πραγματοποίηση ενός ακόμα μεγάλου ονείρου είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έχει εντυπωσιάσει τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είναι έτοιμος να τον καλέσει στην Εθνική Ελλάδος.

 Ο Γιάννης Φετφατζίδης ή αλλιώς "Έλληνας Μέσι", όπως τον έχει αποκαλέσει ο πολύς Αριέλ Ιμπαγάσα διανύει ίσως τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του. Βασικός στον Ολυμπιακό, την ομάδα της καρδιάς του και μία ανάσα από το να διαβεί την πόρτα της Εθνικής ανδρών. Πρόκειται για έναν τεράστιο στόχο, όπως έχει δηλώσει ο 20χρονος σε πρόσφατη συνέντευξη του και το μόνο που μένει είναι να τον υλοποιήσει και αυτόν. Ο ερυθρόλευκος επιτελικός χαφ, έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο πρωτάθλημα τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος είναι έτοιμος να τον καλέσει, ενόψει των αναμετρήσεων με Λετονία ("Γ. Καραϊσκάκης", 8 Οκτωβρίου) και Ισραήλ (εκτός, 12 Οκτωβρίου). Σε περίπτωση που δεν το πράξει τώρα, ο Πορτογάλος, σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον θα τον καλέσει σίγουρα για τον αγώνα με την Μάλτα στις 26 Μαρτίου.

Εργαλείο πολυτελείας

Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να μην είναι και από τους μεγαλύτερους λάτρες του επιθετικού ποδοσφαίρου, ωστόσο σύγκριση με τον προκάτοχο του, Ότο Ρεχάγκελ δεν υπάρχει. Ο Γερμανός μπορεί να ήταν ο πιο πετυχημένος προπονητής που έχει περάσει από την χώρα, παρ' όλα αυτά σε καμιά περίπτωση δεν απέδωσε επί των ημερών του η Εθνική Ελλάδας θελκτικό ποδόσφαιρο.

Ο πολύπειρος τεχνικός ήταν οπαδός του "καταστροφικού" παιχνιδιού και επί τούτου διάλεγε πάντα παίκτες που θα του κάνουν απόλυτα την συγκεκριμένη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Στον αντίποδα, ο Σάντος αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί και κάποιους "δαντελένιους" ποδοσφαιριστές, όπως έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα καριέρα του. Τέτοιου είδους παίκτης είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην Εθνική ομάδα.

Με την τεχνική του κατάρτιση και την ποδοσφαιρική του ευφυΐα μπορεί να κάνει την διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Είτε ως επιτελικός χαφ, είτε στην δεξιά πτέρυγα, ο "Φέτφα", έχει αποδείξει με την φανέλα του Ολυμπιακού, ότι έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά. Άλλωστε, από την στιγμή που στέκεται με αξιώσεις στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, μπορεί να πετύχει εξίσου πολλά και στην Εθνική.

Ο διάδοχος του Καραπιάλη

Από την εποχή του Βασίλη Καραπιάλη έχουμε να δούμε στην Εθνική Ελλάδας έναν τόσο ποιοτικό παίκτη. Ο "Φέτφα" έχει την στόφα του μεγάλου ποδοσφαιριστή και το μόνο που μένει να κάνει είναι να κατεβάσει το κεφάλι και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά προκειμένου να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons