OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

O παθιασμένος Μάρκο

Ο Πάντελιτς σημείωσε το δεύτερο συνεχόμενο γκολ και δείχνει ότι "ζεσταίνεται" για τα καλά!
Ένα από τους χαρακτηρισμούς που συνοδεύουν τον Μάρκο Πάντελιτς στην καριέρα του είναι αυτός του "εκτελεστή". Ο Σέρβος φορ έχει αποδείξει ότι όταν ζεσταθεί, δεν έχει κανένα πρόβλημα να "τινάζει" τα αντίπαλα δίχτυα.


Ο Πάντελιτς, λοιπόν, δείχνει να παίρνει φωτιά, αφού μετά από το νικητήριο γκολ στις Σέρρες, σκόραρε και το πρώτο γκολ κόντρα στον Αστέρα. Ο Μάρκο δείχνει να προσαρμόζεται στα δεδομένα του Θρύλου και πολύ σύντομα, φαίνεται ότι θα είναι ασταμάτητος.
Μάλιστα, η προσφορά του Πάντελιτς στο παιχνίδι δεν αρκείται μόνο στο σκοράρισμα. Διότι, βρίσκεται μέσα σ' όλες τις φάσεις, τραβάει πάνω του παίκτες ανοίγοντας διαδρόμους για τους μεσοεπιθετικούς παίκτες, ενώ πρεσάρει και τους αντίπαλους αμυντικούς.
Εάν θέλουμε να καταλογίσουμε κάτι στον Πάντελιτς, είναι το γεγονός ότι αστοχεί σε αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο, παιχνίδι με παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι ο Μάρκο θα βελτιώσει τα ποσοστά του και σε μια τέτοια περίπτωση, θα φτάσει, τουλάχιστον τα 20 τέρματα στο πρωτάθλημα.
Γκολ, τα οποία πανηγυρίζει με ιδιαίτερο τρόπο. Το πρώτο που πέτυχε στο ματς με τον Πανσερραϊκό το αφιέρωσε στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, ενώ αυτό που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα, το πανηγύρισε με τον κόσμο δείχνοντας το σήμα του Ολυμπιακού στην φανέλα, δείχνοντας ότι είναι ένας πραγματικός γαύρος.
www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons