OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μαχαιρώθηκαν οπαδοί της Κοπεγχάγης...

Δύο φίλαθλοι της Κοπεγχάγης μαχαιρώθηκαν σε μπαρ της Αθήνας, τα ξημερώματα σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Δανία... Οι δύο άτυχοι φίλαθλοι βρέθηκαν στην Ελλάδα για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ και δέχτηκαν επίθεση σε μπαρ που πήγαν για να διασκεδάσουν χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι.


Η κατάσταση του ενός Δανού ήταν σοβαρή αλλά πλέον είναι σταθερή καθώς δέχτηκε χτύπημα στην πλάτη, ενώ ο δεύτερος κόπηκε στο χέρι και έκανε 21 ράμματα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο...
Μιλώντας για το περιστατικό ο πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα, Τομ Νόρινγκ έκανε δηλώσεις για το περιστατικό: «Γνωρίζω για το τι συνέβη, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Οι άνθρωποι της Κοπεγχάγης είχαν σήμερα το πρωί συνάντηση με τους ανθρώπουτς της ΟΥΕΦΑ και του Παναθηναϊκού. Ο υπεύθυνος ασφαλείας των Δανών, Γιορν έκανε δηλώσεις για το περισταστικό «Είμαστε σε μια ξένη χώρα και οι άντρες ασφαλείας μας δεν έχουν καμία εξουσία. Πρέπει να εμπιστευτούμε το σύλλογο και την τοπική αστυνομία. Μας υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των οπαδών μας».


http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons