OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Εχουμε την καλύτερη μαγιά...

Οι επόμενες ημέρες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, που αναχώρησε το πρωί για την Τουρκία, είναι φορτωμένες με φιλικές αναμετρήσεις. Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν από απόψε που θα κοντραριστούν με Ολίν Ερντινέ στις 19.30.
Πριν την αναχώρηση από το Ελευθέριος Βενιζέλος ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Ιβκοβιτς δήλωσε: "Είμαι μια βδομάδα στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Πάμε στην Τουρκία για να μονταριστούμε σαν ομάδα. Έχουμε μαζευτεί όλοι οι παίκτες και αυτό είναι καλό για την ποιότητα της προπόνησης, όμως έχουμε κάποιους τραυματισμούς».

Αναφορικά με τις μεταφγραφές είπε ότι το ρόστερ έκλεισε, αν και άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο: "Μίλησα με τους προέδρους την περασμένη Παρασκευή και αποφασίσαμε να μην κάνουμε άλλη μεταγραφή. Να δώσουμε ευκαιρία στα παιδιά που είναι ήδη στο ρόστερ. Ωστόσο, αν παρουσιαστεί κάτι καλό που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν θα πούμε όχι".

Για τις δυνατότητες των παικτών του, ο Σέρβος σημείωσε: " Εχουμε την καλύτερη μαγιά Ελλήνων παικτών που μαζί με την εμπειρία των ξένων και τον ενθουσιασμό των μικρών μπορούν να προσφέρουν πολλά πράγματα. Δεν υπάρχουν Ελληνες και ξένοι είναι μια ομάδα όλοι μαζί".

Σχετικά με τον Πελεκάνο, το σχόλιό του ήταν: "Ο Πελεκάνος εμφανίστηκε ανέτοιμος στην προετοιμασία και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Εμεινε πίσω με τους άλλους για να βελτιωθεί και να προπονηθεί".

Τέλος, τόνισε: "Για μένα είναι πολύ δύσκολο να φεύγω από την τελική φάση του Μουντομπάσκετ και να έρχομαι στην προετοιμασία μιας τόσο φιλόδοξης ομάδας. Έχουμε πολλές ευθύνες αλλά θα τα πάμε μια χαρά".

Από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Παπαλουκάς δήλωσε: "Έχουμε μαζευτεί όλη η ομάδα και οι διεθνείς μαζί και πάμε στην Τουρκία για να μονταριστούμε. Τα φιλικά είναι καλύτερα για τους προπονητές και λιγότερο για μας τους παίκτες, γιατί αυτοί θα κρίνουν και θα αποφασίσουν για την αγωνιστική μας κατάσταση. Τον κόουτς Ιβκοβιτς τον γνωρίζω από την ΤΣΣΚΑ. Είναι καταπληκτικός και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει πάντα με τη φιλοδοξία να κατακτήσει τα πάντα".

Δηλώσεις έκανε και ο Γιοτάμ Χαλπερίν που παίρνει την ευκαιρία του: "Αφήνω πίσω μου όλες τις φήμες για το αν θα παίξω ή όχι στον Ολυμπιακό και θα προπονηθώ σκληρά για να είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής".

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons