OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλο πράγμα ο φετινός Θρύλος...

Ο Ολυμπιακός που θαυμάσαμε όλοι στο Καραϊσκάκης το Σάββατο είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά. Το ποδόσφαιρο που παίζει ο Θρύλος είναι απίστευτο και φτάνει με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή.
Άλλωστε οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί ο Ολυμπιακός σε κάθε ματς, αυτό δείχνουν. Οι "ερυθρόλευκοι" κυριαρχούν με το παιχνίδι τους τους αντιπάλους, είτε σκοράρουν 1, είτε σκοράρουν 3 φορές.

Σε όλα τα ματς έχουν δημιουργηθεί πολλές και κλασικές ευκαιρίες για γκολ και το Σάββατο οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν 26 τέτοιες.

Το θέμα είναι όμως ότι σε σύγκριση με πέρυσι, πλέον φαίνονται και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στους πίνακες της στατιστικής. Πέρυσι, όταν τέλειωσε το πρωτάθλημα ένας Ζαϊρί ήταν και υπήρχε μόνο σε μία κατηγορία στους στατιστικούς πίνακες, στα γεμίσματα.

Φέτος, ήδη έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν οι Αλμπέρτ Ριέρα και Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Ισπανός είναι στην πρώτη θέση σε δύο κατηγορίες, στις ασίστ και στα σουτ. Αφενός φτιάχνει γκολ για τους συμπαίκτες του και αφετέρου κάνει αυτό για το οποίο αναφερόταν το καλοκαίρι ότι διακρίνεται, εκτός από τις πλαγιοκοπήσεις του. Σουτάρει! Εν τω μεταξύ είναι και στην πεντάδα στην κατηγορία πάσες.

Από την άλλη ο "Cano" είναι στη δεύτερη με τα περισσότερα γεμίσματα με 12 στα 24, ενώ στις πάσες είναι 3ος με 47, μόλις τρεις λιγότερες από τον πρώτο.

Το νόημα που βγάζουν όλα αυτά είναι ότι ο Ολυμπιακός φέτος δημιουργεί και παίζει επιθετικά. Αυτό που βλέπουν όλοι με μία ομάδα να στριμώχνει τον αντίπαλο και να τον "σφυροκοπάει" αποτυπώνεται και στην στατιστική, εκεί που πέρσι οι "ερυθρόλευκοι" απουσίασαν.

Και αυτοί είναι μόλις δύο από όλα τα αστέρια του Θρύλου!

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons