OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτός είναι ο νέος Θρύλος...

Μια... πρόγευση για το τι θα βλέπουμε από εδώ και πέρα, ήταν ο αγώνας του Θρύλου με αντίπαλο τον Αστέρα στο Ναό. Κι όπως είδαμε, η συνέχεια προβλέπεται εντυπωσιακή.
Ο Θρύλος ξεκίνησε τον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα με τους Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Πάντελιτς, Μπράβο, Φουστέρ, Αβραάμ, Ρόμενταλ, Τοροσίδη και Ριέρα. Στη θέση του Αριέλ από εκεί και πέρα, πέρασε ο Φέτφα στο 83', στο 63' μπήκε ο Μιραλάς σε αυτή του Πάντελιτς, ενώ στο 74' ο Αβραάμ άφησε τη δική του στο Μοντέστο.

Αυτό που μας ενδιαφέρει, πάντως, είναι πως αυτόν τον Ολυμπιακό που είδαμε στο Ναό στο 3-0 με τον Αστέρα, θα πρέπει να τον συνηθίσουμε για φέτος, αφού αυτοί οι παίκτες θα είναι που θα παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο του. Στην ουσία, αυτοί θα είναι οι βασικοί για τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και μερικοί δεν φαίνεται να χάνουν τη θέση τους. Από τη στιγμή δηλαδή που θα είναι υγιείς και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τιμωριών, θα παίζουν κανονικά στο Ναό.

Ένας από αυτούς είναι ο Ρόμενταλ. Με αυτόν ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός. Είναι ταχύτατος, είναι πιο επικίνδυνος, ενώ είναι και πιο καλά λειτουργικός από τη δεξιά μεριά. Ο Θρύλος έχει ανάγκη την ταχύτητα του Δανού και αν την εκμεταλλευτεί, θα γράψει ιστορία. Αν λοιπόν ο Δανός συνεχίσει έτσι, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τη θέση του.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο ισχύει και για τον Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος ήταν χάρμα ιδέσθαι στο ματς με τον Αστέρα και όπως είναι φυσιολογικό, δεν χάνει τη θέση του, ούτε αυτός. Ήταν ο παλιός καλός Ντουντού που όλοι αγαπήσαμε και πραγματικά τον θέλουμε να συνεχίσει έτσι, ώστε ο Θρύλος να κόβει τον αντίπαλο στη μέση.

Επίσης, είδαμε και πίσω αριστερά τον Μπράβο στη θέση του Χολέμπας. Ο Ισπανός έχει μεγαλύτερη εμπειρία, ούτως ή άλλως έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και σαφώς μπορεί να προσφέρει πολλά σε σχέση με τον Χολέμπας. Να λοιπόν ακόμα ένας του οποίου η θέση είναι εξασφαλισμένη. Τί γίνεται, όμως, με τα εκτός έδρας παιχνίδια του Θρύλου; Εκεί μάλλον θα αλλάζουν τα πλάνα και τα σχέδια και θα καταλάβετε παρακάτω.

Ο Βαλβέρδε λογικά δεν θα παρατάσσει τον Ιμπαγάσα και ίσως τη θέση του να παίρνει ο Φουστέρ. Ο δεύτερος έχει αρχίσει να παίζει καλή μπάλα, σκόραρε κιόλας το πρώτο του γκολ κόντρα στον Αστέρα και δείχνει να είναι αυτός που θα "ανησυχεί" τον Ιμπαγάσα, αν και η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Από εκεί και πέρα, πάλι στα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν αποκλείεται να παίζουν μαζί οι Ντουντού και Ουρτάδο, αν και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, αφού κάθε αγώνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αν λοιπόν παίζουν αυτοί οι δύο, τότε ίσως να παίζει και ο Ιμπαγάσα αντί του Φουστέρ, ενώ δεν αποκλείεται αντί του Ντουντού, να παίζει ο Ιμπαγάσα με τον Ουρτάδο.

Ο Φέτφα, εν συνεχεία θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής στο μέλλον και περισσότερο σε σχέση με τώρα, απλά όλα θα τα δούμε στη συνέχεια.

Από θέμα προσώπων και τακτικής λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πολλές αλλαγές στα παιχνίδια του, είτε αυτά είναι εντός είτε εκτός έδρας. Ο Βαλβέρδε ξέρει το υλικό που έχει, ξέρει τί πρέπει να κάνει και θα το κάνει για το καλό του Θρύλου.
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons