OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Αισίως 50άρης ο Ντουντού...

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα με... διπλή ταυτότητα, κάτι που αποτυπώνεται με την απόδοσή του πάνω στο χορτάρι. Την πρώτη του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι, η παρουσία ήταν αρκούντως εντυπωσιακή, έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και αποτελούσε ένα "πολυεργαλείο" πολυτελείας στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πέρυσι, οι εμφανίσεις του ήταν αντιστρόφως ανάλογες και περισσότερο μιλούσε μέσω δηλώσεων και τοποθετήσεων στα ΜΜΕ παρά μέσα στο γήπεδο. Βρέθηκε στο στόχαστρο του ερυθρόλευκου κόσμου δικαιολογημένα, διότι δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που άπαντες έπιναν νερό στο όνομά του, ενώ φέτος δεν μπήκε πολύ δυνατά. Όλα αυτά μέχρι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης...

Όλα τα παραπάνω αφορούν φυσικά τον Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος συμπλήρωσε τις 50 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού, ευρισκόμενος για τρίτο σερί χρόνο στην χώρα μας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, ήταν πολύ καλός στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" και όλοι ελπίζουν ότι αυτή η εμφάνιση θα αποτελέσει την απαρχή για ανάλογη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Άλλωστε, η ομάδα του Πειραιά έχει ανάγκη τον καλό Ντουντού, διότι στα πάνω του κανένας δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί. Κόβει, φτιάχνει παιχνίδι, καταπίνει χιλιόμετρα και γενικότερα έχει μια γεμάτη παρουσία προς τέρψιν φυσικά του εκάστοτε προπονητή του και εν προκειμένω του Βαλβέρδε.

Ο Ντουντού λοιπόν έφτασε τα 50 ματς στη Super League και το αξιοσημείωτο είναι ότι είχε κάνει ντεμπούτο με αντίπαλο τον Αστέρα την περίοδο 2007-08, σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με σκορ 3-1. Σε εκείνο το παιχνίδι, είχε φορέσει για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα σε ματς πρωταθλήματος και ο συμπατριώτης του, Ντιόγκο Λουίς Σάντο, που συνεχίζει ως δανεικός στην πατρίδα του με την φανέλα της Φλαμένγκο. Συνολικά, ο 27χρονος άσος έχει παίξει 73 φορές και έχει πετύχει 15 τέρματα, ενώ είναι ο έκτος Βραζιλιάνος που έχει ήδη φτάσει τον αριθμό των 50 αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι υπόλοιποι είναι ο ένας και ο μοναδικός Τζιοβάνι, ο πολύς Ριβάλντο, ο εξαιρετικός Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, το "εργαλείο" Μοεντίν Ζε Ελίας και ο Ζούλιο Σέζαρ με τις συνεχείς μεταπτώσεις στην απόδοσή του.





http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons