OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις...

Το γκολ του Νταβίντ Φουστέρ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ψηφίστηκε το καλύτερο της προηγούμενης αγωνιστικής και ο Ισπανός την Πέμπτη παρέλαβε το βραβείο του. Το έπαθλο για το best goal στον Φουστέρ παρέδωσε ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος. Στο περιθώριο της βράβευσης και οι δύο παραχώρησαν δηλώσεις.

Ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το γκολ. Είχα ευκαιρίες να σκοράρω και σε προηγούμενα παιχνίδια αλλά είμαι τυχερός που πέτυχα αυτό το γκολ μπροστά στον κόσμο μας".

Για το αν αυτό το γκολ ήταν το καλύτερο που έχει σημειώσει: "Είναι από τα πιο χαρακτηριστικά και είναι σημαντικό γιατί ήταν το πρώτο στην Ελλάδα".

Για τη διαφορά του άδειου Καραϊσκάκη με το γεμάτο: "Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη διαφορά. Με γεμάτο γήπεδο, έχουμε ακόμα έναν παίκτη για την ομάδα μας".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο: "Απέναντι σε αυτή την ομάδα έκανα το ντεμπούτο μου. Πρέπει να παραδεχτώ ότι παρότι είναι νεοφώτιστη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι πολύ επικίνδυνη ιδιαίτερα στην επίθεση. Ελπίζουμε να δώσουμε συνέχεια στια καλές εμφανίσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Εμείς θέλουμε να έχουμε διάρκεια στα καλά παιχνίδια και γι' αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα".

Για τη θέση που αγωνίζεται: "Η θέση μου είναι να συνδέσω τη μεσαία γραμμή με την επίθεση, να δίνω τελικές πάσες και αν μπορώ να σκοράρω κι εγώ".

Ο Πέτρος Μίχος που του παρέδωσε το έπαθλο σημείωσε: "Συγχαρητήρια στον Φουστέρ. Είναι εξαιρετικό να βγαίνουν στο γήπεδο όσα γίνονται στις προπονήσεις. Ελπίζω η ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια και να βρεθούμε πολλές φορές εδώ για να βραβεύσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού".


http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons