OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Τιμή να δουλεύεις με τον Ίβκοβιτς...

Μεγάλη ευκαιρία και τιμή, που μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να καρποφορήσει, χαρακτήρισε ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, το να δουλεύει ένας παίκτης με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στην εκπομπή «θρυλικά μεσάνυχτα».

 Ο 20χρονος παίκτης, από την Τουρκία όπου βρίσκεται η αποστολή των κυπελλούχων Ελλάδας για φιλικά παιχνίδια, αναφέρθηκε επίσης στην πορεία της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», τις φιλοδοξίες του, την βοήθεια που δίνει στην ομάδα ο κόσμος της και το γεγονός ότι τα πρώτα ματς πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, θα γίνουν σε άδειες εξέδρες.
Αναλυτικά, ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στον Νίκο Ζέρβα:

-Για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας:

«Έχει μείνει ένας βασικός “κορμός” παικτών από πέρυσι στην ομάδα και έχει έρθει καινούργιος προπονητής με διαφορετική φιλοσοφία. Παράλληλα, έχουν γίνει κάποιες προσθήκες κάποιων πολύ καλών και έμπειρων παικτών και δουλεύουμε όλοι μαζί μέσα από μία σειρά φιλικών αγώνων, για να μπούμε σε έναν δρόμο. Θα βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα, κάτι που θέλει και ο προπονητής και θα δούμε σε ποια κατάσταση και τι στάδιο βρισκόμαστε».

- Για την σπουδαιότητα των φιλικών προετοιμασίας στην Τουρκία:

«Δεν θέλω να πω ότι είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια, αλλά σίγουρα είναι σημαντικά και θα βοηθήσουν τον προπονητή να πάρει μία πρώτη εικόνα και να δει τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται ενόψει της συνέχειας»

-Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και τον βαθμό ετοιμότητάς του ενόψει της νέας περιόδου:

«Δεν θα ήταν σωστό να πω ότι δεν θα είμαι έτοιμος για την πρόκληση που μου παρουσιάζεται φέτος. Μπαίνω στο γήπεδο για να κάνω την δουλειά μου, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω τον προπονητή. Να τον κάνω να με εμπιστευτεί και να κερδίσω όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής γίνεται».


-Για την παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία και την επιρροή που θα έχει αυτή στους νέους παίκτες:

«Σίγουρα το να έχεις έναν προπονητή όπως ο κ. Ίβκοβιτς, είναι μεγάλη τιμή για όλους τους παίκτες. Αν δεν δουλέψεις όμως μέσα στο γήπεδο, για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και να του αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, δεν νομίζω ότι θα σου δώσει χρόνο συμμετοχής, απλά επειδή φημίζεται ότι δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους μικρούς».

-Για την απουσία του κόσμου από τα πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ λόγω τιμωρίας και την βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα:

«Ο κόσμος για κάθε ομάδα είναι μία έξτρα δύναμη και ενέργεια. Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όσο περισσότερο γίνεται. Από εκεί και πέρα, είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε πως είναι τα πράγματα και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να συνεχίσουμε. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την δουλειά μας, ώστε να μην μας επηρεάσει το γεγονός των άδειων εξεδρών και έχουμε αρνητικά αποτελέσματα». 

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons