OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το πρώτο τεστ του Θρύλου με τον Α.Ο. Κηφισιάς...

Το αντρικό τμήμα του βόλεϊ του Ολυμπιακού την Τετάρτη πρόκειται να δώσει το πρώτο του φιλικό για φέτος, μετά από αρκετές ημέρες προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ο. Κηφισιάς στο κλειστό του Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη" στις 19:00.
Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Φλάβιο Γκουλινέλι, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα είναι ένα τεστ τεχνικής και όχι τακτικής:

"Τον Α.Ο. Κηφισιάς θα υποδεχτεί την Τετάρτη (29/9, 19:00) στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας: "Θα είναι ένα τεστ τεχνικής και όχι τακτικής" τονίζει στο www.olympiacos.org ο προπονητής της ομάδας μας Φλάβιο Γκουλινέλι και εξηγεί:

"Στο πρώτο φιλικό θα έχουμε αρκετές απουσίες. Λείπουν οι δύο ξένοι, ο Τζούριτς ταλαιπωρείται από ίωση και τον Ντεσπέιν θα τον χρησιμοποιήσω στο τουρνουά της Καρδίτσας.

Οπότε θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τις ατέλειες στον τομέα της τεχνικής και το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε παίκτης.

Επίσης, θα είναι ένα τεστ συντονισμού μεταξύ πάγκου και ομάδας καθώς πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι μου ως τεχνικός του Ολυμπιακού".

http://www.red24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons