OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ξάνθη
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 16/10, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα γίνει στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League, με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Ο Ουρτάδο συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ασκήσεις και τρέξιμο σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο κα τρέξιμο στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ζαϊρί και Ποτουρίδης θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, ενώ την ίδια ώρα θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν και οι Ουρτάδο, Ν. Παπαδόπουλος.

1 σχόλια:

Red Hunter είπε...

Εξω παλι ο Μήτρογλου ... Μέσα ο Νέμεθ...

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons