OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε...

Έτοιμος να πράξει το καθήκον του σε ένα ακόμη παιχνίδι είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις 19:15 και με νίκη παίρνει την πρόκριση για τον τελικό της 10ης Μαρτίου στο Ελληνικό με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετά τις απανωτές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, που συνδυάστηκε με πολύ καλό μπάσκετ και θέλει να δώσει συνέχεια, αποκλείοντας και τον "Δικέφαλο του Βορρά" των πολλών προβλημάτων φέτος.

Ο Θρύλος είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και εύκολα ή δύσκολα θα μπορέσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, πηγαίνοντας να διεκδικήσει το τρίτο σερί Κύπελλο την ημέρα των 87ων γενεθλίων του συλλόγου και μια ημέρα πριν το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ των δυο αιωνίων.

Το ΣΕΦ πρέπει να έχει κόσμο, η ομάδα θέλει να έχει την στήριξη των φίλων της και από τη μεριά τους οι καλαθοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για να αποζημιώσουν όσους κάνουν τον κόπο να βρεθούν στις εξέδρες.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του την καλύτερη δυνατή 12άδα. Λογικά, θα προφυλάξει-ξεκουράσει παίκτες που έχουν τραβήξει το.. κουπί, ώστε να είναι έτοιμοι για τα επερχόμενα ματς, αναλόγως βέβαια και της εξέλιξης του αγώνα, που αποτελεί πρόβα-τζενεράλε για τη δύσκολη μάχη με την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία για την Ευρωλίγκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons