OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-20

Ένα ήρεμο μεσημέρι είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε με 20-3 τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Χάρης Παυλίδης, που είχε το μυαλό του την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (29/2) με τη ρωσική Χάντι Μανζίσκ για τα ημιτελικά του LenTrophy, ξεκούρασε αρκετές διεθνείς παίκτριες.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος έχουν δύσκολη συνέχεια, κυρίως στην Ευρώπη, με τον Έλληνα προπονητή να θέλει να είναι η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα ασχοληθςεί ξανά στα πλεϊ- οφ όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρει στον τελικό τη Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-1, 0-8, 1-6

Πανιώνιος (Θεόδωρος Μπερδές): Παπαϊωάννου, Παπαδάκη, Δέκου 1, Αλούπη 1, Αποστολίδου, Κανελλοπούλου, Παπαγεωργίου 1, Πάτερου, Κάλλη, Κεχρά, Πάτρα, Νιαρχάκου

Ολυμπιακός (Θεοχάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Γκιλ 7, Πλευρίτου Ελευθεριά, Πιούνη, Μανολιουδάκη, Αβραμίδου 2, Μαυρέλου 4, Πλευρίτου Μαργαρίτα 1, Κουγιουμτζή 1, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου 3, Κότσια 1, Γαρατζιώτη, Πλευρίτου Βασιλική 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons