OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Δύσκολη αντίπαλος η Μέταλιστ...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κρύβει ότι η Μέταλιστ αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ξεκαθαρίζοντας πως θα την μελετήσει πολύ καλά. Επίσης διευκρίνισε ότι στο λιμάνι δεν κοιτάζουν σε καμία των περιπτώσεων τον τελικό του θεσμού.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε σε δηλώσεις του:

Για το ότι ο Ολυμπιακός νίκησε δύο φορές την Ρουμπίν Καζάν, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε χρειαστεί τρία παιχνίδια: «Η Ρουμπίν Καζάν είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σταθερή και μας δυσκόλεψε αρκετά και στα δύο ματς που δώσαμε».

Για το κατά πόσον η ρωσική ομάδα ήταν η καλύτερη τακτικά που πέρασε από το Καραϊσκάκη: «Ήταν και καλή ομάδα και πειθαρχημένη. Έκανε ένα καλό παιχνίδι τακτικά, όπως και η Μαρσέιγ, και όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εξάλλου στην Ευρώπη δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Θα θέλαμε κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν να είχαμε κάνει πιο πολλές τελικές προσπάθειες».

Για τους αγώνες με την Μέταλιστ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μελετήσουμε την Μέταλιστ, η οποία είναι μία δύσκολη ομάδα. Αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από τα παιχνίδια με την Σάλτσμπουργκ, όπου πέρασε πετυχαίνοντας οκτώ γκολ».

Για το εάν έχει το ίδιο προαίσθημα όπως όταν ήταν στην Εσπανιόλ, που είχε κάνει λόγο για καλό προαίσθημα για τα παιχνίδια με την Μπενφίκα: «Αυτό είχε γίνει όταν είχαμε περάσει στους «8» του θεσμού. Τώρα περάσαμε στους «16». Δεν υπάρχει κανένας τελικός στο μυαλό μας. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε την Μέταλιστ.

Είναι ωραίο που ο κόσμος έχει φιλοδοξίες. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας και μία πρόκριση που πρέπει να πάρουμε. Δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons