OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Να είμαστε ρεαλιστές...

Στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να κατακτήσουν το Europa League, όμως χρειάζεται να έχουν τα πόδια τους στη γη, όπως δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «32» της διοργάνωσης. «Ολοι το θέλουμε, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να είμαστε ρεαλιστές», τόνισε ο Αλγερινός επιθετικός.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο διεθνής φορ

Ονειρεύεσαι καθόλου τελικό; Το έχεις έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού σου;

«Οταν μιλάμε για το τρόπαιο είναι ένα όνειρο. Ολοι το θέλουμε, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη και να είμαστε ρεαλιστές».

Μπορεί όμως ν' αντέξει και τις τρεις διοργανώσεις η ομάδα;

«Προσωπικά έχω πολλή όρεξη, όπως και η υπόλοιπη ομάδα και νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σταθούμε καλά στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Με τη λύσσα και την όρεξη που έχουμε νομίζω ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλά για εμάς τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ».

Οι πέντε ευρωπαϊκές νίκες δείχνουν κάποια πράγματα για την ομάδα, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Νομίζω ότι όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα για τον ελληνικό λαό είναι καλό να έχει έναν εκπρόσωπο στην Ευρώπη. Με όλα αυτά που περνάει η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ σημαντικό να βλέπει ο κόσμος και να χαίρεται που μια ομάδα της χώρας εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Είχαμε πέσει στον δεύτερο πιο δύσκολο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και εκπροσωπήσαμε πολύ καλά τη χώρα και ίσως να δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Βλέπετε ότι και στη Ρωσία νικήσαμε που δεν είναι κάτι εύκολο, γιατί πολλές ομάδες τρώνε τα μούτρα τους εκεί (σ.σ. Μπιλμπάο, Ρεάλ). Εμείς, όπως είπα και πριν, καταφέραμε να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος και νομίζω ότι και για τον Ολυμπιακό είναι κάτι καινούργιο να πηγαίνει στα εκτός ματς στην Ευρώπη και να ελπίζει με βάσιμες πιθανότητες για νίκη
».

Σε τι κατάσταση είναι το γόνατό σου;

«Εχω παίξει αρκετά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή κουράστηκα πάρα πολύ, σε κάποιες στιγμές το αισθάνθηκα έντονα (σ.σ. εννοεί στο ματς με τη Ρούμπιν). Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήμουν πολύ καλύτερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons