OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Απειλεί η FIFA...

Όλο και περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την FIFA να σκέφτεται σοβαρά τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη λόγω της ακατονότητης επιμονής του Γερουλάνου στην ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

Η ΕΠΟ απευθύνθηκε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, θεωρώντας πως με το άρθρο 19 θίγεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και με τη σειρά της η FIFA αναμένεται να ζητήσει από την ελληνική Κυβέρνηση την απόσυρση του άρθρου 19. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, τότε η FIFA μπορεί να επιβάλει ποινή αποκλεισμού στους ελληνικούς συλλόγους που μετέχουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αλλά και στην εθνική Ελλάδας που έχει προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2012.

Η FIFA απάντησε στην ΕΠΟ και της ζήτησε εγγυήσεις πως το νέο αθλητικό νομοσχέδιο δεν θίγει το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως λάβαμε μια επιστολή από την ΕΠΟ αναφορικά με το αθλητικό νομοσχέδιο που στοχεύει στην αναδιοργάνωση των αθλητικών οργανισμών στην Ελλάδα», δήλωσε εκπρόσωπος της FIFA.

«Η FIFA ζητά από την ΕΠΟ να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές πως σε περίπτωση που το νομοσχέδιο περιλαμβάνει κανόνες που είναι αντίθετοι με τους νόμους της FIFA, η FIFA θα αναφέρει την υπόθεση στα αρμόδια της όργανα με όλες τις πιθανές δυσάρεστες συνέπειες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons