OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Τοροσίδης "μαρτυρά" τις εντολές του Βαλβέρδε...

Την επιθυμία που έχουν στον Πειραιά να διακριθούν στην Ευρώπη εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βασίλης Τοροσίδης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν και την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, μίλησε με καλά λόγια για την Μέταλιστ, ενώ αναφέρθηκε και στη διαφορά της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση απέναντι στην Ρουμπίν, διπλασιάζοντας τις νίκες του. Ποιο είναι το σχόλιό σου για τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) αναμέτρηση...
"Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η πρόκριση. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, ήταν φυσικό να κλειστούμε πιο πίσω και να κρατήσουμε το σκορ που είχαμε και μας έδινε την πρόκριση και καταφέραμε να πετύχουμε στον στόχο μας".

Στα τελευταία λεπτά ο Ρόι Κάρολ έπαιξε τραυματίας και η ομάδα οπισθοχώρησε. Υπήρχε κάποια εντολή για κάτι τέτοιο;
"Ο Ρόι έπαιξε τα τελευταία λεπτά με ένα πρόβλημα στο πόδι. Οι… εντολές ήταν να μην χτυπάει την μπάλα με το πόδι και τίποτα παραπάνω".

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την Μέταλιστ. Πόσο διαφορετικό είναι αυτό το παιχνίδι; Πόσο το σκέφτεστε όσο προχωράτε στη διοργάνωση;
"Έχουμε καιρό ακόμα για τα παιχνίδια με τη Μέταλιστ. Πιστεύω ότι είναι μια καλή ομάδα με καλούς λατινοαμερικάνους παίκτες. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, γιατί ο μεγάλος μας στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις πέντε νίκες στην Ευρώπη. Θεωρείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή για μια καλή πορεία;
"Αυτό που κάνουμε εμείς είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στα ευρωπαϊκά ματς τώρα, πρέπει να δούμε τους αγώνες με την Μέταλιστ, να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχεις δει πως πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να περάσει τα παιχνίδια με την Μέταλιστ;
"Αυτή τη στιγμή δεν την έχω δει να αγωνίζεται. Σίγουρα έχει αλλάξει κατά πολύ από την χρονιά που παίξαμε αντίπαλοι και έχει προσθέσει στο ρόστερ της μερικούς καλούς λατινοαμερικάνους. Έχουν ταχύτητα και τεχνική και δεν είναι αμελητέα ποσότητα".

Η Μέταλιστ άφησε εκτός συνέχειας την Σάλτσμπουργκ με δύο εμφατικές νίκες. Σας αγχώνει καθόλου αυτό;
"Όχι. Σίγουρα σαν ομάδα είναι καλή. Μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θέλουν τη διάκριση, όπως και εμείς".

Θεωρείς πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία στην Ευρώπη;
"Σίγουρα και το θεωρώ. Το πιστεύω και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε τώρα είναι τα δύο 90λεπτα με την Μέταλιστ".

Ο Ολυμπιακός κάνει καλά παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Πιστεύεις πως μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στις τρεις διοργανώσεις που μετέχει;
"Σίγουρα είναι δύσκολο αυτό. Ο αντίπαλός μας, ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μία διοργάνωση στην οποία μετέχει. Εμείς έχουμε ένα δυνατό και πλήρες ρόστερ και ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, στην Ελλάδα, αλλά και στην αρχή απέναντι στην Μέταλιστ για την Ευρώπη".

Ένα σχόλιο για τον κόσμο του Ολυμπιακού…
"Και σήμερα ήταν εξαιρετικός. Ήταν αυτό που λέμε ο 12ος παίκτης μας και τον ευχαριστούμε για τη στήριξή του. Θα θέλαμε και στα υπόλοιπα ματς στην Super League και στο Κύπελλο να συνεχίσει να μας στηρίζει και να γεμίσει το γήπεδο"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons