OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κάντο όπως η Μπαρτσελόνα...

Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να κάνει ένα βήμα προς τα μπρος, ώστε να ξεφύγει από τα στενά όρια της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και να προσεγγίσει τις ομάδες εκείνες που έχουν γερές βάσεις, συγκεκριμένο πλάνο και φιλοσοφία και πορεύονται με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Έτσι σκέφτεται τον Θρύλο του μέλλοντος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται βήμα-βήμα από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ και προσπαθεί να περάσει τα δικά του πράγματα μέσα στην ομάδα. Δεν είναι κάτι εύκολο, ούτε μπορεί να γίνει από τη μια ημέρα στην άλλη, όμως το σκεπτικό είναι να κινηθεί ο Ολυμπιακός σε μονοπάτια που άλλες ελληνικές ομάδες ούτε καν σκέφτονται.

Στο πλαίσιο αυτό, στο λιμάνι σκέφτονται τη δημιουργία μίας δεύτερης ομάδας, όπως συμβαίνει στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα Β’. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», η δεύτερη αυτή ομάδα θα βοηθάει στη σταδιακή ενσωμάτωση των νεαρών ποδοσφαιριστών ή των παικτών που έρχονται από το εξωτερικό.

Το σκεπτικό είναι πως αντί να παίρνουν έναν νεαρό παίκτη και να τον παραχωρούν ως δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα, θα μπορούσαν να τον έχουν στις τάξεις του συλλόγου και να παρακολουθείται από ένα ικανό τεχνικό επιτελείο και από τους γιατρούς, οι οποίοι θα στηρίζουν τις προσπάθειές του.

Εξάλλου, την απόφαση να στείλουν έναν σκάουτερ για περίπου έναν μήνα για να παρακολουθεί ταλέντα στην Α’ και Β’ εθνική της Αργεντινής έχουν λάβει στον Ολυμπιακό και αυτό θα συμβεί στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons