OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

"Χρειάζεται μια προσπάθεια παραπάνω"...

Για τις δυσκολίες που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός και την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του για να πετύχουν τους στόχους του, μίλησε ο Γιον Ασπιάθου.

Ο βοηθός του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι "Novasports" αναφέρθηκε στα δύσκολα ματς που καλείται να κερδίσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τις συνθήκες που συνάντησε η ομάδα στην Ρωσία.

Όσο για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Γιον Ασπιάθου μίλησε για μεγάλη προσπάθεια που χρειάζεται απ' όλους.

Έχουν συνέλθει οι παίκτες από τις πολικές συνθήκες που έζησαν στη Ρωσία;

"Ναι, λες και είμαστε στο καλοκαίρι εδώ στην Ελλάδα. Γιατί περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές με το κρύο που είχε στη Ρωσία".

Πόσο σας προβληματίζει η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα έπειτα απ' την επιτυχία επί της Ρουμπίν; Και το ρωτάω αυτό με το σκεπτικό πως μετά την νίκη στη Μασσαλία, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί απ' τον Αστέρα στην Τρίπολη.

"Σίγουρα, πάντα είναι καλύτερα να παίζεις στην έδρα σου, όπως θα γίνει την Κυριακή. Θα παίξουμε με τον κόσμο δίπλα μας και αυτό είναι πάντα πιο ευχάριστο για μία ομάδα. Σίγουρα θα είναι πιο εύκολο για εμάς αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας".

Στην τρέχουσα περίοδο, τον Πανιώνιο τον έχετε αντιμετωπίσει δύο φορές, για το πρωτάθλημα στη Νέα Σμύρνη και για το κύπελλο στο Φάληρο. Τι εικόνα έχετε σχηματίσει για τους κυανέρυθρους;

"Στο "Καραϊσκάκης" παίξαμε και για το κύπελλο. Αν και το σκορ ήταν θετικό, το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο. Τώρα θα έχουν απουσίες, οι οποίες είναι σημαντικές για τον αντίπαλο. Αλλά θα έχουμε και εμείς απουσίες εξαιτίας προβλημάτων που έχουν ορισμένοι παίκτες. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Οι τρεις τελευταίες επιτυχίες επί του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Ρουμπίν, πόσο έχουν αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια;

"Όντως, καταφέραμε τρεις πολύ σημαντικές νίκες σε αγώνες με τρεις ομάδες υψηλού επιπέδου. Οι παίκτες έχουν καταλάβει πως πρέπει να κάνουν μία προσπάθεια παραπάνω για να μειώσουν τη διαφορά που έχουμε απ' τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, ενώ την Πέμπτη θα έχουμε ξανά έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο στη ρεβάνς με την Ρουμπίν Καζάν. Χρειάζεται προσπάθεια και πολλή δουλειά. Ιδιαίτερα τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League".

Ωστόσο, το γεγονός πως δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα, δημιουργεί πίεση στους παίκτες;

"Για τους προπονητές είναι ό,τι καλύτερο οι παίκτες να είναι έτοιμοι ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους. Να προσπαθούν ολοένα και περισσότερο στις προπονήσεις, για ν' αποδείξουν πως μπορούν να παίξουν την Κυριακή".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons