OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο δρόμος για τους «16»...

Η προετοιμασία του Θρύλου για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Ρούμπιν Καζάν συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να... λιώσουν τους Ρώσους στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «16» του Europa League, όπου τους περιμένει η Μέταλιστ Χάρκιβ.

Οι Ουκρανοί, ωστόσο, μπορούν να περιμένουν. Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστικά το μυαλό του στο ματς της Πέμπτης κόντρα σε μια ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται πολύ πιο επικίνδυνη. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το περσινό όταν στην ίδια φάση της διοργάνωσης είχε βρεθεί να προηγείται στα πρώτα 25 λεπτά με 2-0 της Τβέντε στην Ολλανδία, ισοφαρίζοντας γρήγορα το σκορ του πρώτου αγώνα στη Μόσχα. Παρ’ όλα αυτά δεν γλίτωσε το αποκλεισμό καθώς οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στο  2-2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα αφού το «οπλοστάσιο» του είναι σχεδόν γεμάτο και οι σκέψεις πολλές. Δύο, πάντως, είναι τα βασικά ερωτηματικά για τον Βάσκο τεχνικό. Το πρώτο έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση ενός εκ των Μακούν και Ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή και το δεύτερο θέλει τους Φουστέρ και Αμπντούν να «μονομαχούν» για μια θέση στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Σίγουροι για βασικοί πρέπει να θεωρούνται οι Κάρολ, Τοροσίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μιραλάς και Τζιμπούρ. Υπενθυμίζεται ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας οι Μέγερι, Χολέμπας και Ντιόγκο ενώ εκτός είναι φυσικά και ο άτυχος Μάρκο Πάντελιτς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons