OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τα προβλήματα φέρνουν αλλαγές…

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει σε σημαντικές μονάδες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος προπονητής αναμένεται να αφήσει εκτός αποστολής του Όλοφ Μέλμπεργκ μετά την ελαφρά διάσειση που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν. Επίσης, δεν υπολογίζει τον Ιβάν Μαρκάνο και όλα δείχνουν ότι στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνα θα αγωνιστούν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Παπάζογλου. Στα άκρα θα είναι ο Τοροσίδης και ο Χολέμπας.

Σίγουρα θα υπάρχει μία αλλαγή στην επίθεση, αφού ο Ντιόγο θα πάρει τη θέση του Τζεμπούρ. Στον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες δεν θα παίξει ο Ιμπαγάσα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του. Τη θέση του Αργεντινού χαφ αναμένεται να πάρει ο Μακούν.

Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Μιραλάς, ο οποίος χθες είχε πυρετό. Ωστόσο, ο Βέλγος επιθετικός δεν το βάζει κάτω και θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Αμπντούν και ο Καζίμ. 

 «Τελειώνει» του Σιόβα

Αρκετά σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Δημήτρη Σιόβα για τον Ολυμπιακό. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, ενώ λόγω των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα θα καθυστερήσει η επισημοποίησης της συνεργασίας του 23χρονου στόπερ με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons