OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο Θρύλος σε ακτίνες...

Ο Θρύλος πέτυχε εύκολη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και έδειξε πανέτοιμος για το ματς με τη Ρούμπιν.

Μπάλας Μέγερι: Ίσως το πιο ήρεμο απόγευμα για τον Ούγγρο πορτιέρο, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει μόλις σε μια φάση στο 75' και εκεί έδειξε το εξαιρετικό του ταλέντο βγάζοντας εκπληκτικά το σουτ του Ντιμπαλά.

Βασίλης Τοροσίδης: Πολύ καλός ο «Τόρο», αμυντικά δεν δυσκολεύθηκε καθόλου, ενώ πολλές φορές έβγαινε και στην επίθεση να βοηθήσει. Είχε καλές ενέργειες, ανεβάζει διαρκώς ρυθμό.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Παπαδόπουλος που επέστρεψε στο βασικό σχήμα. Έδωσε «μάχες και τις κέρδισε βοηθώντας έτσι τον Μέγερι να μην απειληθεί σχεδόν καθόλου.

Ιβάν Μαρκάνο: Πολύ καλός στη Ρωσία, θετικός και με τον Πανιώνιο ο Ισπανός. Καλές τοποθετήσεις, σωστή συνεργασία με τον Παπαδόπουλο και... ήρεμο απόγευμα.

Χοσέ Χολέμπας: Εξαιρετικός ο Χολέμπας βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε μια εύκολη νίκη. Με δυο ασίστ άνοιξε το δρόμο για μια εύκολη νίκη, ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Ο αριστερός μπακ του Θρύλου ανεβάζει ρυθμό και θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό.
Πάμπλο Ορμπάιθ: Δεν είχε κανένα πρόβλημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα και μαζί με τον Μανιάτη κράτησαν μακριά τους «κυανέρυθρους». Πολύ καλός ο Βάσκος, εγκλώβισε τους Νεοσμυρνιώτες.
Γιάννης Μανιάτης: Τι και αν είχε πυρετό το βράδυ του Σαββάτου, την Κυριακή το μεσημέρι ο Μανιάτης μπήκε βασικός στο ματς, κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, κέρδισε μάχες και ήταν ο κυρίαρχος της μεσαίας γραμμής. Αντικαταστάθηκε στο 71' και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Ζαν Μακούν: Ο κορυφαίος του αγώνα ο Καμερουνέζος, ο οποίος μετά τη ματσάρα στη Μόσχα έκανε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Πέτυχε το γκολ, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και βοήθησε τα μέγιστα για μια μια άνετη επικράτηση.
Κόλιν Καζίμ Ρίοτσαρντς: Στα «ρηχά» κυμάνθηκε η απόδοση του. Αν και προσπάθησε ο πολιτογρασφημένος Άγλος μεσοεπιθετικός να κάνει το «κάτι παραπάνω» και να βοηθήσειντην νέα του ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι], εντούτοις από ένα σημείο και μετά ήταν φανερό ότι αναζητούσε να βρει τα πατήματά του.
Τζαμέλ Αμπντούν: Από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Αλγερινός επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε διαρκή αγωνισιτκή φόρμα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που αναστάτωσε την άμυνα του Πανιωνίου και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Σιδεράκη.
Λουϊς Ντιόγκο: Δυναμική η επανεμφάνιση του Βραζιλιάνου. Ο Ντιόγκο, που επανήλθε στην κορυφή της επίθεσης, άσρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία όυ του έδωσε ο προοονητής του Ερνέστο Βαλβέρδε και ταλαιπώρησε σε αρκετές περιπτώσςεις την άμυνα του Πανιωνίου πετυχψαίνοντας μάλιστα το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα και το δεύτερο συνολικά από την ημέρα της επιστροφής του. Κατά διαβολική σύμπτωση και το προηγούμενο απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες ήταν για το θεσμό του Κυπέλλου.
Οι αλλαγές:
Νταβίντ Φουστέρ: Αρκετά δραστήριος ήταν ο Ισπανός στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε. Μάλιστα, άγγιξε το γκολ στην φάση του 77ου λεπτού, όμως ο Σιδεράκης του το στέρησε με σωτήρια επέμβαση. Κέρδισε δίακιο το χειροκρότημα των οπαδών του Θρύλου με αφορμή το πού σηαμντικό γκολ που πέτυχε στο «Λουζνίκι επί της Καζάν.
Ράφικ Τζιμπούρ: Στο μικρό διάστημα της συμμετοχής του προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της παλιάς του ομάδας.
Γιάννης Φετφατζίδης: Μικρός ο χρόνος συμμετοχής του και δεν μπορεί να κριθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons