OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η πτήση της επιστροφής από την Μόσχα...

Μπορεί η αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα να καθυστέρησε πάνω από δύο ώρες ωστόσο δεν πτόησε στο ελάχιστο τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αλλά και τον φιλάθλων που ταξίδεψαν μαζί τους. Όπως αναφέρει η 'Goalnews' τόσο στην αναμονή όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο εξαιτίας φυσικά της μεγάλης νίκης μέσα στο Λουζνίκι επί της Ρουμπίν αλλά και από την αίσια κατάληξη της περιπέτειας του Μέλπμπεργκ.

Ο Σουηδός μάλιστα γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του στο αεροσκάφος από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος κούνησε το κεφάλι του δείχνοντας ότι είναι καλά, σήκωσε το χέρι του και τους χαιρέτησε χαμογελώντας.

Πολύ θερμής υποδοχής έτυχε και ο Χρήστος Θέος, ο γιατρός του Ολυμπιακού που συνόδεψε τον Μέλμπεργκ στο νοσοκομείο, ενώ χειροκροτήματα και ζητωκραυγές ακολούθησαν μετά το τέλος του σύντομου χαιρετισμού του πιλότου:

"Τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή μας Ερνέστο Βαλβέρδε για τη υπέροχη νίκη. Προσωπικά εγώ θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Μέγκιερι και τον Κάρολ. Να πούμε και περαστικά στον Μέλμπεργκ, να έχει ταχεία ανάρρωση. Εύχομαι να συνεχίσουμε καλά και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ακόμα και στον τελικό!", ήταν τα λόγια του Ζήση Μπεχλιβανούδη.

Διαβάστε τις ατάκες του Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της επιστροφής. Η απάντηση αν μπορεί να φτάσει στον τελικό με τον Ολυμπιακό όπως με την Εσπανιόλ και η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Κάρολ.

"Το μόνο που με απασχολεί αυτή αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, είναι να πάρουμε την πρόκριση επί των Ρώσων", απαντούσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε όσους τον ρωτούσαν αν μπορεί ο Ολυμπιακός να γίνει η νέα Εσπανιόλ του στην Ευρώπη.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι πίστευε πως ο Ρόι Κάρολ θα πιάσε το πέναλτι. Αναλυτικά τα όσα σχολίασε ο προπονητής των ερυθρολεύκων:

Για τα παράπονα που έκανε στους διαιτητές, σχολίασε: "Δεν υπήρξε κάποια εξαίρεση. Πάντα παραπονιέμαι στους διαιτητές όταν κάτι με ενοχλεί και πάντα χαίρομαι με τα γκολ, απλώς έκανε πολύ κρύο και έπρεπε να κινούμαι περισσότερο (γέλια). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε ευχαριστημένοι, κάνοντας πολύ καλό ματς. Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες της θερμοκρασίας, όμως, παρά το ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, πρέπει να περιμένουμε την ρεβάνς, να πάμε καλά και να περάσουμε".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη, όπως έκανε ο ίδιος με την Εσπανιόλ, φτάνοντας στον τελικός της διοργάνωσης, είπε: "Δεν το ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά ούτε και το σχεδιάζω, διότι αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε που μπορούμε να φτάσουμε και τι θα κάνουμε στο μακρινό μέλλον, θα χάσουμε σίγουρα την πρόκριση με την Ρουμπίν Καζάν. Το μόνο που με απασχολεί αυτή αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, είναι να πάρουμε την πρόκριση επί των Ρώσων".

Για το πως αισθάνθηκε με το γκολ και το πέναλτι που έγιναν σχεδόν την ίδια στιγμή, τόνισε: "Σκέφτηκα πόσο λίγο κρατάει η χαρά μιας και το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε περισσότερο από 15 λεπτά με 10 παίκτες και θα είχαμε δυσκολίες. Εμπιστευόμουν όμως τον Κάρολ, πίστευα ότι μπορεί να αποκρούσει το πέναλτι και τα κατάφερε. Οπότε μετά συνεχίσαμε να χαιρόμαστε".

Για το ματς με τον Πανιώνιο, επεσήμανε: "Πρέπει να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Ευτυχώς που παίξαμε Τρίτη και μέχρι την Κυριακή θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε και να συγκεντρωθούμε, γιατί δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα".

Η ερυθρόλευκη αεροσυνοδός...

Μία από τις αεροσυνοδούς αποδείχθηκε φανατική οπαδός του Ολυμπιακού και υποδέχθηκε μάλιστα την αποστολή φορώντας στο πέτο πιν της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ήταν συνεχώς χαμογελαστή ενώ μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό πρόσφερε σαμπάνιες για να εορταστεί το "διπλό" στη Μόσχα. Βέβαια δεν ήταν λίγοι αυτοί που προτίμησαν να πιουν στην υγειά του Ολυμπιακού επιλέγοντας ουίσκι.

Στην πρώτη θέση του αεροσκάφους κάθισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μαζί με τους συνεργάτες του επιλέγοντας να τα πει για αρκετή  ωρα με τον βοηθό του Γιον Ασπίαθου. Στην ...άλλη άκρη, στην γαλαρία, οι Μανιάτης, Τοροσίδης, Παπάζογλου σχολίαζαν τον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο του Λουζνίκι παρά το πολικό ψύχος.

...και η κιτρινόμαυρη που την "είπε" στον Τζεμπούρ!

Όσο για τον παίκτη που είχε το περισσότερο κέφι; Ο Ραφίκ Τζεμπούρ που πήγαινε χαμογελαστός πάνω κάτω πειράζοντας τους συμπαίκτες του και πιάνοντας την κουβέντα με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ωστόσο άκουσε και τα ..."παράπονα" μιας αεροσυνοδού που υποστηρίζει την ΑΕΚ!

Φυσικά τη μεγαλύτερη διάθεση είχαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί που "ταξίδευαν" στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας στους "16". Τα μέλη όμως της αποστολής κράτησαν χαμηλούς τόνους- όσον αφορά την πρόκριση- με το μυαλό τους να βρίσκεται μόνο στη ρεβάνς με την Ρουμπίν Καζάν.

Δείτε εδώ το βίντεο της πτήσης της επιστροφής από τη Μόσχα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons