OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις Ε.Βαλβέρδε/Ορμπάιθ στην Συνέντευξη Τύπου

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ομάδας μας στην Συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν.
 
Είχατε πει μετά τον αγώνα στη Μόσχα σας ανησύχησε πολύ ότι όλος ο κόσμος συζητούσε για το κρύο και όχι για την Ρούμπιν. Τώρα που ακούγεται συνέχεια το όνομα της Μέταλιστ, νιώθετε την ίδια ανησυχία;
Με ανησυχεί, αλλά στα αποδυτήρια κανένας από τους παίκτες δεν σκέφτεται τίποτε άλλο από τη ρεβάνς. Ναι, έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το 1-0 δεν είναι καθοριστικό. Μακάρι να το αξιοποιήσουμε και να περάσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τους επόμενους αντιπάλους, γιατί δεν ξέρουμε καν αν θα υπάρξουν. Το 1-0 δεν είναι καθοριστικό και αύριο θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
 
Πώς περιμένετε την Ρούμπιν Καζάν μετά την ήττα της στη Μόσχα;
Σίγουρα την περιμένω πιο επιθετική, γιατί το χρειάζεται μιας και είναι πίσω στο σκορ. Δεν είναι ομάδα που θα χάσει την οργάνωσή της για να επιτεθεί. Εχει καλούς παίκτες στην επίθεση, αλλά παρόλα αυτά θα διατηρήσει την οργάνωση που είχε.
 
Έχετε εστιάσει την προσοχή σας σε κάποιους ποδοσφαιριστές της Ρούμπιν;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους παίκτες. Μου αρέσουν πάρα πολύ, τον Νάτσο, τον Βαλντέζ, τον Καραντενίζ, τον Κασάεφ. Όμως αυτό που μου αρέσει στην ομάδα είναι ότι δεν χάνουν τις θέσεις τους. Μπλοκάρουν πολύ καλά τις γραμμές τους. Είναι μία ομάδα που δεν θα χάσει για κανέναν λόγο την οργάνωση αυτή. Πιστεύουμε πώς ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ σκληρός.
 
Στο παιχνίδι της Μόσχας αυτή η οργάνωση της Ρούμπιν που λέτε, δεν φάνηκε τόσο πολύ. Αυτό που φάνηκε είναι ότι διαβάσατε πολύ καλά το παιχνίδι της Ρούμπιν. Μπορεί να συμβεί αυτό και αύριο ή θα επιφυλάξει η Ρούμπιν κάποια έκπληξη στο παιχνίδι της;
Δεν γνωρίζουμε πώς θα είναι το αυριανό παιχνίδι, σίγουρα μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, για το πώς θα πάνε τα προβλήματα. Δεν ξέρουμε τι είδους αγώνας θα είναι ο αυριανός. Αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε δυνατά, είμαστε στην έδρα μας, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία που έχουμε. Η Ρούμπιν έχει καλούς παίκτες που σίγουρα θα μας δυσκολέψουν.
 
Στον σημερινό Τύπο αναζητάμε όλοι μαζί τις σκέψεις σας για την ενδεκάδα. Θα χωρέσουν οι Μακούν και Ιμπαγάσα μαζί;
Αύριο θα συνεχίσουμε να το αναρωτιόμαστε.
 
Το γρήγορο γκολ θα ζητήσετε από τους παίκτες σας. Πιστεύετε ότι αυτό θα λύσει την υπόθεση πρόκριση για τον Ολυμπιακό;
Όχι σε καμία περίπτωση. Αυτό που θέλουμε είναι ένα γρήγορο γκολ και εμείς και η Ρούμπιν. Όμως τα πιο σημαντικά γκολ είναι αυτά που βάζεις στα τελευταία λεπτά και σου χαρίζουν τη νίκη. Αν σκοράρεις στο πρώτο λεπτό, έχεις ακόμα 89 λεπτά για να διατηρήσεις αυτό που έχεις πετύχει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί, να σκοράρουμε είτε νωρίς είτε αργά και να αποτρέψουμε την Ρούμπιν από το να σκοράρει.
 
Ποιος θα αντικαταστήσει τον Μέγερι;
Πρέπει να το σκεφτώ λίγο. Ο Κάρολ ή κάποιος από τους νέους (γέλια).
 
Με τον Αλεξάντερ Χλεμπ την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου κάτι πήγε στραβά. Τι έγινε και δεν πήγε στον Ολυμπιακό;
Δεν ξέρω ακριβώς τι πήγε στραβά και δεν έγινε η μεταγραφή. Η ομάδα εκείνη τη στιγμή επέλεξε να πάρει τον Καζίμ, χρειαζόταν έναν παίκτη που θα μας βοηθούσε σε αυτή τη θέση και πιστεύω ότι ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Από εκεί και πέρα η διοίκηση ξέρει παραπάνω πράγματα.
 
Ποιο αποτέλεσμα θα σας ικανοποιούσε αύριο; Νίκη ή ισοπαλία;
Αν κερδίσουμε δεν θα είναι άσχημα (γέλια).
 
Ο ελληνικός Τύπος αναρωτιέται για Μακούν ή Ιμπαγάσα. Ο ισπανικός Τύπος όμως για Γκουαρντιόλα ή Βαλβέρδε. Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;
Δεν έχω πολλά να πω. Ο Τύπος μπορεί να γράφει οτιδήποτε θέλει, οτιδήποτε τον εξυπηρετεί. Αυτά είναι δημοσιογραφικά θέματα, εσείς τα καταλαβαίνετε περισσότερο. Εμείς έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο.
 
Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μέλμπεργκ; Και σε τι κατάσταση επίσης είναι ο Μιραλάς;
Και οι δύο έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους. Ο Μέλμπεργκ δεν έπαιξε την Κυριακή για προληπτικούς λόγους. Ο Μιραλάς είχε κάποια γρίπη. Και οι δύο είναι διαθέσιμοι. Αν θα παίξουν, θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.
 
Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια των ομίλων με τα νοκ άουτ ματς έχετε μιλήσει κι εσείς για τις διαφορές . Αυτές οι διαφορές θα επηρεάσουν τη φιλοσοφία της ομάδας, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε σύγκριση με τον τρόπο που θα παίξει αύριο;
Δεν χρειάζεται να έχουμε στο μυαλό μας το αποτέλεσμα του προηγούμενου ματς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί, γιατί στα ματς που είναι προκριματικοί, τα νοκ άουτ ματς, τα λάθη μπορεί να κοστίσουν ακριβά. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει την πρόκριση. Εμείς πρέπει να έχουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι, να ελαχιστοποιήσουμε τα δικά μας λάθη ή να προσπαθήσουμε να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να κάνει λάθη. Θα κοιτάξουμε εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας. Για εμάς το αυριανό παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0. Δεν θα σκεφτόμαστε ότι προηγούμαστε με 0-1. Ξεκινάμε από την αρχή για να κερδίσουμε το παιχνίδι.
 
Υπάρχουν σημάδια κούρασης από τα συνεχόμενα ματς ή έχετε το υλικό για να αντεπεξέλθετε στον μαραθώνιο;
Δεν μας ανησυχεί η κούραση, έχουμε τον χρόνο να ξεκουραζόμαστε, αυτό που μας κουράζει είναι η ήττα. Όταν κερδίζεις ξεπερνάς την κούραση και τα προβλήματα. Για αυτό θέλουμε να κερδίζουμε για να μην κουραζόμαστε.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στην Συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν.
 
Στο πρώτο ματς νικήσατε 1-0 και πήρατε αποτέλεσμα. Το σκορ αυτό όμως μπορεί να κρύβει και κινδύνους για την αυριανή αναμέτρηση;
Δεν μπορούμε καθόλου να είμαστε εφησυχασμένοι. Πρέπει να βγούμε για να κερδίσουμε το ματς, όπως κάναμε και στη Μόσχα. Απέναντί μας έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που θέλει να περάσει στην επόμενη φάση και θα μας πιέσει αρκετά.
 
Περιμένεις ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από εκείνο της Μόσχας και σε ποια σημεία θα κριθεί το ματς;
Δεν γνωρίζω πώς θα είναι το αυριανό παιχνίδι. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί, να παίξουμε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό. Είμαστε ανώτεροι σε όλα τα δυνατά σημεία της Ρούμπιν. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και γρήγορο.
 
Πιστεύεις ότι το παιχνίδι θα κριθεί από την απόδοση του Ολυμπιακού ή φοβάσαι κάτι από την Ρούμπιν;
Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο, αλλά από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε το φαβορί και θέλουμε να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι.
 
Σκέφτεστε μόνο το αυριανό ματς ή το μυαλό σας πάει και μακριά; Για μία καλή πορεία στοΓιουρόπα Λιγκ;
Σε αυτό το χρονικό σημείο που είμαστε, όλα τα ματς τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικούς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε μακριά. Το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτό με την Ρούμπιν και παίρνουμε τα παιχνίδια ένα-ένα.
 
Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι και τι ρόλο θα παίξει ο κόσμος;
Πιστεύω ότι ένα από τα κλειδιά θα είναι ο γρήγορος ρυθμός που θέλουμε να βάλουμε. Θέλουμε ένα ματς με μεγάλη ταχύτητα και σε αυτό θα μας βοηθήσει ο κόσμος. Όσο πιο ωραία ατμόσφαιρα δημιουργεί, είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να παίξουμε γρήγορο ρυθμό και ο κόσμος βοηθάει σε αυτό.
 
Ο Ολυμπιακός σε τι επίπεδο βρίσκεται ευρωπαϊκά, γιατί στο ίδιο γήπεδο η Μπιλμπάο έχασε και η Ρεάλ έφερε ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός νίκησε σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες.
Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορούμε να έχουμε ένα υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι μας. Έχουμε κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη, όμως, δεν έχει καμία αξία να μιλάμε για το τι έχουν πετύχει οι άλλες ομάδες. Αυτό που πρέπει να αποδεικνύεται συνεχώς. Στη Μόσχα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν θα έχει καμία αξία αν αύριο δεν πάρουμε την πρόκριση.
 
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται δύο βαθμούς από την κορυφή. Έχει τις δυνάμεις να αντέξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη;
Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνάμεις για να συνεχίσει και στις τρεις διοργανώσεις. Παρόλο που βρισκόμαστε σε μία καλή γραμμή, όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικούς. Ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος για να συνεχίσει και στις τρεις διοργανώσεις.

 
Για να δείτε το video με τις δηλώσεις του Πάμπλο Ορμπάιθ πατήστε ΕΔΩ.


 http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons