OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Το πιστεύουν στη Ρούμπιν...

Την πίστη πως η ανατροπή του 1-0 της Μόσχας είναι εφικτή για τη Ρούμπιν Καζάν στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης τόσο ο προπονητής Κούρμπαν Μπερντίγεφ, όσο και ο επιθετικός της ρωσικής ομάδας, Νέλσον Βαλντές.

«Σημασία έχει να περάσουμε. Το πώς δεν μετρά», τόνισε ο Ρώσος τεχνικός, που εμφανίστηκε λιγομίλητος. «Έχω κάποια πλάνα και θα φανεί αν είναι αποτελεσματικά ή όχι. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ο Ανσάλντι. Θα δούμε την ετοιμότητά του. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ούτε για το σύστημα, αλλά ούτε και για την ενδεκάδα που θα παρατάξω».

Ερωτηθείς αν η αλλαγή σε φυσικό χλοοτάπητα θα επηρεάσει την ομάδα του, απάντησε: «Στο ‘Λουζνίκι’ είχαμε τεχνητό χλοοτάπητα, ενώ αύριο θα παίξουμε σε φυσικό. Δεν θα επηρεαστούμε καθόλου από την αλλαγή, ούτε και από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν αμφιβάλλει για τη φυσική κατάσταση της ομάδας του, παρά την απραξία λόγω της διακοπής στο ρωσικό πρωτάθλημα. «Φυσικά κι έχουμε δυνάμεις, θα το δείξουμε αύριο στο γήπεδο», είπε, ενώ τέλος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με καλή λειτουργία σαν σύνολο, επιθετικά και αμυντικά. Έχει παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά εγώ διακρίνω την ομαδική συμπεριφορά».

Ο Νέλσον Βαλντές με τη σειρά του είπε: «Δεν έχει κριθεί τίποτα απολύτως. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε 90 λεπτά μπροστά μας. Δεν χρειάζεται να βιαστούμε, ίσως η βιασύνη να μην μας κάνει καλό», ενώ ο Παραγουανός επιθετικός πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα παιχνίδια, είναι πιο έτοιμος, αλλά πιστεύω πως έχουμε τις δυνάμεις, τους παίκτες και την ομάδα για να αντεπεξέλθουμε και να τα καταφέρουμε».

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους Τύπου της ρωσικής ομάδας, ο Μπερντίγεφ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-4-3 και πιθανότερη σύνθεση τους: Ρίζικοφ (τερματοφύλακας), Σαρόνοφ, Νάβας, Μποκέτι (στόπερ), Κούζμιν (δεξί μπακ-χαφ), Ανσάλντι (αριστερό μπακ-χαφ), Νάτσο, Νέμοφ (μέσοι), Καραντενίζ (αριστερός επιθετικός), Ριαζάντσεφ (δεξιός επιθετικός), Μάρτινς (σέντερ φορ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons