OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Θα ήθελα να φτάσουμε στον τελικό...

Να φτάσει στον τελικό του Europa League με την φανέλα του Ολυμπιακού επιθυμεί ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο άσος των Πειραιωτών μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο, την Ρούμπιν Καζάν αλλά και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζαμέλ Αμπντούν στην κυπριακή ιστοσελίδα «sportnetcy»:

-Θα ήθελα αρχικά να μου μιλήσεις για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο…

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη, για την ομάδα, τον κόσμο αλλά και για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή. Καταφέραμε να συνεχίσουμε κατακτώντας τρεις ακόμη βαθμούς και παράλληλα την προσπάθεια μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό είναι το σημαντικό.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το δύσκολο ματς με την Ρούμπιν. Δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, καθώς σε τέσσερις μέρες δίνουμε το σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Europa League. Το καλό είναι ότι μετά θα έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε, καθώς όπως δείχνουν όλα, δεν θα γίνει το ματς με τον ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο».

- Κερδίσατε την Ρούμπιν Καζάν στην Μόσχα. Πιστεύεις ότι αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο σας την Πέμπτη;

«Όλες οι ομάδες του Europa League είναι πολύ καλές και υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά εμείς πρέπει να τα κάνουμε εύκολα. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με την Ρούμπιν, να κυνηγήσουμε τη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

-Είπες ότι θα κυνηγήσετε τη νίκη με την Ρούμπιν. Θα ήθελες να κερδίσετε με ένα δικό σου γκολ;

«Ελπίζω να σκοράρω. Θέλω πολύ ένα γκολ με την Ρούμπιν και μαζί την πρόκριση. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για να το πετύχω. Το πιο σημαντικό όμως για εμένα είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα αν και θέλω πολύ ένα γκολ σε αυτό το ματς».

-Το Europa League είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος της ομάδας ήδη έχει ξεκινήσει να ονειρεύεται ότι μπορείτε να φτάσετε στον τελικό της διοργάνωσης. Έχεις το ίδιο όνειρο με τους φιλάθλους σας;

«Φυσικά. Θα ήθελα να φτάσουμε στον τελικό. Είναι ένα όνειρο για εμένα. Βέβαια, αν παίξουμε στον τελικό θα πάμε μόνο για τη νίκη και να το κατακτήσουμε. Κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ. Πρώτος στόχος μας αυτή τη στιγμή όμως είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να το κατακτήσουμε, για τον πρόεδρο, τον προπονητή, τον κόσμο.

Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα βρίσκεται στα δικά μας πόδια. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς για να πάρουμε τον τίτλο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Βέβαια. Οι φίλαθλοι μας είναι εκπληκτικοί. Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι στιγμής. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και πιστεύω ότι θα είναι πολύτιμη η βοήθεια τους και στο ματς με την Ρούμπιν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons