OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δεν είναι όνειρο τρελό...

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa League είναι ένα πιθανό σενάριο σύμφωνα με τον Κέβιν Μιραλάς, που σε δηλώσεις του στην "Real Sports" τονίζει πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Ο Βέλγος επιθετικός, αποθεώνει τον Ρόι Κάρολ για τις ικανότητές του, ενώ δεν ξεχνά και τον Μπάλας Μέγιερι.

Για τον κόσμο που ζητάει πρόκριση στον τελικό: "Είναι λογικό να σκέφτονται τον τελικό. Δεν είναι πια όνειρο. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα που είναι ικανή για όλα. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Υπάρχουν, βέβαια, πολύ δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε δίκαια την πρόκριση.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο σπορ και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η επόμενη αντίπαλος μας είναι δυνατή, αήττητη στη διοργάνωση και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη".

Για τον Κάρολ: "Έπαιξε πολύ καλά. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Έχει εμπειρία. Πιστεύω ότι έχουμε δύο πολύ δυνατούς τερματοφύλακες, αφού και ο Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, αλλά και ο Μέγιερι".

Για το αν ο Κάρολ είναι ο νέος Νικοπολίδης: "Δεν ξέρω αν είναι ο νέος Αντώνης Νικοπολίδης. Ξέρω ότι ο Ρόι Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons