OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή Μοδέστο- Μιραλάς

Η σκληρή προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με τη Ρουμπίν Καζάν στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνεχίζεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε βλέπει σημαντικά εργαλεία της ομάδας του να επιστρέφουν σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο λόγος για τους Φρανσουά Μοδέστο και Κέβιν Μιραλάς που φαίνεται να δηλώνουν παρόντες ενόψει του αγώνα της Πέμπτης(23/2).

Συγκεκριμένα, ο Φρανσουά Μοδέστο μπήκε κανονικά στις προπονήσεις, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τους Ρώσους.

Παράλληλα, ο Κέβιν Μιραλάς που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες μέρες, ακολούθησε με επιτυχία φαρμακευτική αγωγή και συμμετείχε σήμερα(20/2) στο πρώτο μέρος του προγράμματος της προπόνησης, δείχνοντας έτσι με τη σειρά του πως είναι και αυτός έτοιμος να αγωνιστεί.

 Από την άλλη, ο Όλοφ Μέλμπεργκ ακολούθησε μεν το πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης, ωστόσο στη συνέχεια προχώρησε στο ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να επιστρέψει πλήρως στην αγωνιστική δράση μέχρι τη ρεβάνς με τη Ρουμπίν.

Σε αυτό του το στοίχημα αποτελέσματα θα φανούν άμεσα και ο Σουηδός περιμένει το πράσινο φως του ιατρικού τιμ των «ερυθρολεύκων».

Τέλος, στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος για προληπτικούς λόγους ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος είχε χαμηλό πυρετό, όμως δε φαίνεται να τίθεται θέμα συμμετοχής του στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης, καθώς τα προγνωστικά θέλουν τον 25χρονο άσο να καταλαμβάνει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons