OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Σε ερυθρόλευκο φόντο...

Ερυθρόλευκη λάμψη θα έχει το αποψινό φιλικό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας κόντρα στην αντίστοιχη του Βελγίου στο Παγκρήτιο. Ο... μισός Ολυμπιακός θα παρελάσει σήμερα από το Παγκρήτιο καθώς τόσο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όσο και στην αντίπαλό μας υπάρχουν μέλη των πρωταθλητών της χώρας μας. Ο Φερνάντο Σάντος έχει στη διάθεσή του τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Βασίλη Τοροσίδη, Γιάννη Μανιάτη, Γιάννη Φετφατζίδη, Χοσέ Χολέμπας, ενώ από την άλλη πλευρά θα είναι αντίπαλος ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης των «κόκκινων διαβόλων».

Οσον αφορά στις πιθανές συνθέσεις:

Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής ο Καρνέζης. Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μανιάτης, ο Κατσουράνης και ο Φωτάκης (ή ο Καραγκούνης). Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερό ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Μάκος, Χριστοδουλόπουλος, Λυμπερόπουλος, Φορτούνης, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης.


Για το Βέλγιο ο Ζορζ Λέικενς θα έχει τερματοφύλακα τον Μινιόλε, ο οποίος μπροστά του  τους Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερμάλεν και Λόμπερτς. Τριάδα στο κέντρο οι Ντεφούρ, Βίτσελ και Φελαϊνί. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Τσατλί, δεξί ο Αζάρ και σέντερ φορ ο Μιραλάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουρτουά, Ζιλέ, Βερτόχεν. Σιμάν, Ντεμπελέ, Ναϊνγκόλαν, Σίμονς, Ντε Κέλερ, Λουκάκου, Ντε Μπράουνε και Ντε Καμάργκο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons