OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Φουστέρ, Κάρολ στο RED STORE...

Στην μπουτίκ του Ολυμπιακού RED STORE στο Καραϊσκάκη, θα δώσουν το «παρών» το Σάββατο οι Νταβίντ Φουστέρ και Ρόι Κάρολ. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά πρόκειται να βρεθούν στην μπουτίκ του Θρύλου για να υπογράψουν αυτόγραφα φίλων του Ολυμπιακού και παράλληλα να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και την περασμένη εβδομάδα με τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, ενώ αυτή τη φορά «σειρά» έχουν οι δύο πρωταγωνιστές του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία. Ο Φουστέρ ήταν αυτός ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης δίνοντας στον Θρύλο τη νίκη, ενώ ο Κάρολ είχε πιάσει το πέναλτι του Νάτσκο και είχε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής: «Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Νταβίντ Φουστέρ και Ρόι Κάρολ θα βρεθούν αύριο Σάββατο 18/2 και ώρα 16:30 στο Επίσημο κατάστημα (RED STORE) του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο RED STORE θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons