OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – METALIST KHARKIV, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 15/03/2012 και ώρα 22:05, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Πέμπτη 1/3 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, την Παρασκευή 2/3 έως την εξάντλησή τους, με ώρες επικοινωνίας 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, από την Πέμπτη 1/3 έως την εξάντλησή τους μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa, θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Πέμπτη 15/3 από τις 14:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μέσω INTERNET από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (www.olympiacos.org) , από την Παρασκευή 2/3  στις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Οι φίλαθλοι θα κάνουν κράτηση έως δύο (2) εισιτηρίων (και στις επιτυχείς συναλλαγές κράτησης εισιτηρίου θα εκτυπώνεται κωδικός κράτησης).

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με την επίδειξη του κωδικού κράτησης, του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και με την πληρωμή του αντιτίμου των εισιτηρίων, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την Θύρα 25 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", ΜΟΝΟ την ΔΕΥΤΕΡΑ 5/3 και ώρες 10:00 – 18:00.

Σε περίπτωση που φίλαθλος, κάτοικος περιφέρειας ή εξωτερικού, που έχει πραγματοποιήσει κράτηση μέσω INTERNET δεν μπορεί να προσέλθει στο εκδοτήριο για να παραλάβει το εισιτήριο του την προαναφερόμενη ημέρα και ώρες, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 4800909 για πληροφορίες ΜΟΝΟ την ΔΕΥΤΕΡΑ 5/3  και ώρες 10:00 – 18:00.

Συμπληρωματικά των ανωτέρω, σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήριο/α άλλου φιλάθλου, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει και αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και τον κωδικό κράτησης, του φιλάθλου του οποίου το/τα εισιτήριο/α επιθυμεί να παραλάβει.

Οι Τιμές των εισιτηρίων είναι με: 25€, 35€, 45€, 50€, 60€, 65€, 75€ & 175€. (VIP).

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons