OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Στα ημιτελικά ο Θρύλος...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 σετ (25-20,25-18,25-23) του Ηρακλή Κηφισιάς στον αγώνα νοκ άουτ στο Ρέντη για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού.

Η ομάδα του Πειραιά θα συμμετάσχει την Παρασκευή (14:00) στην κλήρωση της Γ' φάσης, μαζί με την ΑΕΚ, το Ανατόλια και τον νικητή του Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

H ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-20 έχοντας όπλα το σερβίς και το μπλοκ, με το οποίο «αφόπλισε» κυρίως την Ιζαμπέλ Ιβάνοβα, ενώ στην επίθεση «τράβηξε» η Μάρτι Νοσέκοβα.

Με επιθετικό κρεσέντο της Ράντι Τένεβα από τα μέσα και μετά, ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το δεύτερο σετ, με 25-18. Αν και οι γηπεδούχες ξεκίνησαν άσχημα και ήταν πίσω στο σκορ (4-7, 8-10), ισορρόπησαν, πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 12-11 και δεν το έχασαν ξανά.

Στο τρίτο σετ, δια χειρός και πάλι Κοσμά από την τελική γραμμή, ο Θρύλος γύρισε το 21-23 σε 25-23 και πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Τέλης Σωτήρχος ξεκίνησε με τις Χριστοδούλου, Σίμανιτς, Τένεβα, Νοσέκοβα, Καββαθά, Γιακουμή και λίμπερο την Μπουζουνιεράκη.

Ο Ηρακλής έχει μία αλλαγή σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος που έληξε 3-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων», την πασαδόρο Λέτο Μπιόλο. Παίζουν ακόμα οι Διώτη, Ιβάνοβα, Καραγκούνη, Γιώτα, Λαμπρούση και λίμπερο η Ρόγκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons