OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ολυμπιακός - Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ 9-8...Κορίτσαροι για…τελικό...

Λίγο περισσότερο προσεκτικός να ήταν ο Ολυμπιακός, θα ήταν από απόψε με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Len Trophy. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν μεν της Χάντι Μανζίσκ με 9-8, στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά η διαφορά του ενός γκολ δεν προσφέρει ασφάλεια. Οι «ερυθρόλευκες» απέδειξαν ότι ήταν καλύτερη ομάδα και θα μπορούσαν να είχαν νικήσει ευκολότερα αν στο τρίτο οκτάλεπτο δεν είχαν αντίπαλο και τα… δοκάρια.

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού δεν ήταν και το καλύτερο. Οι Ρωσίδες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και πολύ γρήγορα πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-0. Οι «ερυθρόλευκες» όμως ξύπνησαν από τον λήθαργο και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Η Γκριτσένκο ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ την Χάντι και το πρώτο οκτάλεπτο έληξε υπέρ των Ρωσίδων με 3-2 αφού δεν μέτρησε ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ της Χιλ στην εκπνοή της περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 3-3 με την Αβραμίδου αλλά το πολυβόλο της Χάντι, Βιλεγκζάνινα, ξανά-έβαλε σε θέση οδηγού της ομάδα της. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη συνέχισε με ένα απίστευτο επιθετικό κρεσέντο και με τις Αντωνάκου, Μανωλιουδάκη και Κώτσια να σκοράρουν και να προηγούνται με 6-4. Η Βιλεγκζάνινα όμως μείωσε και πάλι στο 6-5 για το ημίχρονο.

Στην συνέχεια αν και η Χιλ αύξησε και πάλι την διαφορά στ +2, οι «ερυθρόλευκες» είχαν εγκατασταθεί στην εστία της Χάντι και σημάδευαν τα δοκάρια. Σε διάστημα πέντε λεπτών, οι Πειραιώτισσες είχαν πέντε δοκάρια. Η Μανωλιουδάκη έσπασε την… κατάρα, αλλά η Ζουμπάτσεβα ξαναμείωσε σε 8-6.

Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με γκολ της Μαυρέλου και το μόνο που έπρεπε να κάνουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού ήταν να διατηρήσουν της διαφορά που είχαν δημιουργήσει. Η Ζουμπάτσεβα κατέβασε τον δείκτη του σκορ για ακόμη μια φορά (9-7) και η Τσεμπότοβα λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς, διαμόρφωσε το τελικό 9-8.

Ο επαναληπτικός στην Ρωσία είναι στις 8 Μαρτίου.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 2-1, 1-2

Ολυμπιακός (Χ. Παυλίδης): Αντωνάκου 2, Κώτσια 2, Αβραμίδου 1, Μανωλιουδάκη 2, Χιλ 1, Μαυρέλου 1

Ούγκρα Χάντι Μανζίσκ: Βιλεγκζάνινα 4, Γκριτσένκο 1, Ζουμπάτσεβα 2, Τσεμπότοβα 1 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons