OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ερνέστο για Μπάρτσα...

Καιρό είχαμε να τη διαβάσουμε. Να λοιπόν που την ξαναθυμήθηκαν. Σε ποια αναφερόμαστε; Μα στην κουβέντα για τον αντικαταστάτη του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Και τί μας αφορά θα σκεφτείτε; Κι όμως σύμφωνα με τον ισπανικό ιστότοπο terra.es μας αφορά και μας... καίει θα γράψω καλύτερα.

Πολύ καλά καταλάβατε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το συγκεκριμένο σάιτ, ο τεχνικός του Θρύλου Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί το διακαή πόθο του προέδρου των καταλανών, Σάντρο Ροσέλ! Μάλιστα το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του «Τσινκούρι» αναφέρει ότι στα θετικά του Ισπανού είναι το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και το γεγονός ότι το αγωνιστικό του στυλ ταιριάζει απόλυτα μ' αυτό που έχει περάσει στην ομάδα ο Γκουαρδιόλα.

Επίσης σύμφωνα με το Terra ο Βαλβέρδε έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από την Primera Division, όσο και από την Ευρώπη. Στην ίδια λίστα οι Ισπανοί περιλαμβάνουν τον νυν τεχνικό της Ρόμα, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μεταπήδησε στους «τζιαλορόσι» από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αλλά και τους Οσκαρ Γκαρθία και Καρίρ Θουμπιθαρέτα, νυν προπονητή της Χιρόνα.

Παράλληλα, η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης φέρεται να έχει καταρτίσει ακόμη μια λίστα που αποτελείται από ξένους προπονητές οι οποίοι επίσης μοιράζονται την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Σ' αυτή τη δεύτερη λίστα, πρώτο όνομα φέρεται να είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ ακολουθούν οι Μαρσέλο Μπιέλσα και Γιόακιμ Λεβ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons