OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πάει να μας πετάξει εκτός Ευρώπης

Εμείς πάμε για την υπέρβαση και ο πράσινος Γερουλάνος πάει να μας πετάξει εκτός!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έκανε βήμα πρόκρισης και ετοιμάζεται να προχωρήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, που απειλεί με διάλυση το ελληνικό ποδόσφαιρο και στο Λιμάνι βλέπουν «δάκτυλο» Παναθηναϊκού πίσω από αυτό.

Τα RED FILES του «ΓΑΥΡΟΥ» αναλύουν την ουσία. Ο Ολυμπιακός θεωρεί ευθέως ότι το νομοσχέδιο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού και ωρύεται γιατί βλέπει ότι με αυτό τον νόμο, δημιουργείται ουσιαστικός κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης η ομάδα, , ο ΠΑΟΚ κι η εθνική! Αυτό συμβαίνει καθώς όποια απόφαση της FIFA, που την θίγει η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να είναι άμεσα εκτελεστή.

Αυτά που κερδίζουν οι «πράσινοι» κατά τη γνώμη των ανθρώπων των Πειραιωτών είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευθεί με Αραβες επενδυτές, ενώ η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να μην περνούσε τέτοιο νομοσχέδιο. Τώρα, περνάει το νομοσχέδιο μία κυβέρνηση που όλοι γνωρίζουν ότι αύριο δεν θα υπάρχει.

Παράλληλα, ο ΠΑΟ δεν έχει τίποτα να χάσει τώρα, αφού είναι εκτός Ευρώπης και ακόμη φέρεται να κινδυνεύει να μην πάρει τον Απρίλιο πιστοποιητικό λόγω χρεών κι έτσι του χρόνου μπορεί να μην παίζει ούτως ή άλλως στην Ευρώπη.

Και αυτό που λένε στον Πειραιά είναι ότι «επειδή δεν θα παίζουν αυτοί στην Ευρώπη, τους συμφέρει να μην παίζει και κανένας άλλος από την Ελλάδα».

Αναφορικά με το ότι ενδεχομένως να φαίνονται λίγο υπερβολικά όλα αυτά, σχολιάζουν: «Ποιος περίμενε να φτάσουμε ως Ελλάδα εδώ που φτάσαμε; Κι όμως φτάσαμε… Εάν η FIFA πάρει μία απόφαση αποκλεισμού της Ελλάδας από τις διεθνείς διοργανώσεις, μετά ποιος θα το σώσει αυτό; Η ΕΠΟ;».

Και καταλήγουν: «Είναι τυχαίο ότι οι επιτροπές που αναβαθμίζονται, η ΔΕΑΒ και η ΕΕΑ, είναι γεμάτες από ανθρώπους που πρόσκεινται σε μία συγκεκριμένη πασίγνωστη οικογένεια; Και ο Ολυμπιακός είναι τρελός που φωνάζει εδώ και μήνες ότι ένα ολόκληρο κυβερνητικό σύστημα σπρώχνει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟ; Ώστε να βρεθεί με τα 25 εκατ. του Champions League για να μη βάλουν λεφτά οι μέτοχοί του, αλλά και να γίνει πιο ελκυστικό προϊόν προς πώληση του χρόνου πια;».
www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons