OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ο μαχητής ΟΣΦΠ δεν φοβάται τίποτα...

Ο Ομπαφέμι Μάρτινς έκανε άνω κάτω την άμυνα του ΟΣΦΠ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Ρούμπιν και «ανακρίνεται» από το sday.gr, δηλώνοντας πως η ομάδα του Πειραιά μπορεί να φτάσει ψηλά...
 
Ο λόγος που οι Ρώσοι δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο διπλό από το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν ήταν η κακή τους απόδοση, αλλά η ατυχία και η αδυναμία τους να πετύχουν γκολ, σύμφωνα με τον Νιγηριανό επιθετικό.
 
Διαβάστε τι λέει ο 27χρονος διεθνής άσος στο sday.gr για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ:
 
Τι έφταιξε και η Ρούμπιν Καζάν έπαιξε καλά στο «Γ. Καραϊσκάκη», αλλά δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε που ήταν η νίκη για την πρόκριση στους «16»;
 
«Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε σωστά και αυτό  το πληρώνεις όταν έχει τόσες πολλές ευκαιρίες για γκολ. Αυτό ήταν κάτι που έδωσε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό μέσα στον αγώνα. Αλλά αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Δεν βάλαμε γκολ, το δεχθήκαμε και αυτό λειτούργησε εναντίον μας».
 
Υπάρχει κάτι θετικό που μπορεί να πάρει η Ρούμπιν Καζάν από τις δύο αυτές αναμετρήσεις;
 
«Αυτό που μας πειράζει περισσότερο είναι ότι τα δύο γκολ που δεχθήκαμε από τον Ολυμπιακό ήρθαν με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν πήγε καλά αναφορικά με το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας, έτσι ώστε να το διορθώσουμε για τη συνέχειά μας που πλέον είναι στις εγχώριες διοργανώσεις μας στη Ρωσία».
 
Αναλογιζόμενος τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τι έπρεπε να κάνετε διαφορετικά για να είστε εσείς αυτοί που θα περάσετε;
 
«Είναι δύσκολο να το πω αυτό, αλλά έπρεπε να είχαμε παίξει πιο ουσιαστικά και πάνω από όλα να σκοράρουμε, κάτι που δεν κάναμε και αυτό ανέδειξε ότι έχουμε ένα επιθετικό πρόβλημα. Έπαιξε ρόλο και η αγωνιστική μας αποχή από επίσημα ματς. Παίξαμε, όμως, καλά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για εμάς».

Πως είδες τον Ολυμπιακό;
 
«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα που αποτελείται από σπουδαίους παίκτες και έχει πολλές δυνατότητες να κάνει κάτι καλό φέτος στην Ευρώπη. Το έδειξε και στα δύο ματς που τον αντιμετωπίσαμε. Του εύχομαι καλή τύχη».
 
Μπορεί να φτάσει μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ;
 
«Το ελπίζω, αλλά είναι δύσκολο. Παρόλα αυτά αν συνεχίσει να εμφανίζει το ίδιο μαχητικό πρόσωπο που παρουσίασε και εναντίον μας δεν αποκλείεται να καταφέρει να φτάσει ψηλά στο Γιουρόπα Λιγκ. Μοιάζει να έχει όλα τα φόντα να το κάνει».
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons